Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
08.08.2024, 14:06
Mnie wystarczy spokojnie 1 na dobę. Musisz sam sobie określić dawkę. Możesz i nawet 2 doby nie spać - da się. To samo miałem z 3cmc ice. Wydaje mi się, że nerwe masz bo już cały zapas dopaminy przegrzales. Chociaż ja mam ADHD i lek, który mnie uspokaja to amfebutamon. Osoby bez ADHD on bardzo pobudza.
08.08.2024, 14:21
(08.08.2024, 12:20)martio_vp napisał(a): (...)
3CMC ICE grzeje mocno, a po NEPie mógłbym skręcać długopisy kilkanaście godzin i bym się nie wkurwił. Pierwszy raz wziąłem NEPa i jestem zadowolony.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to mix Nep + 3cmc był w jakiejś soli albo w wątku o mixach ludzie często chwalili w odpowiednich proporcjach. Może w tym byś odnalazł ideollo swoje🙃🙂
NEP wylądował w moim labie, od razu poczęstowałem się linią 100mg, ostatnio NEP badałem pewnie około miesiąca temu. Próbowałem zrobić kilka zdjęć, ale aparat nieszczęśnie nie chciał złapać ostrości.. Pewnie(raczej na pewno, sprawdzę jeszcze ) kiedyś coś się popsuło(rzadko robię dokładne zdjęcia) 😪
W każdym razie nie spodziewałem się otrzymania takich kamieni jak koledzy wyżej, bo zamówione tylko 5g. Tak też się stało, dostałem drobne mikrokryształki + kilka większych, ładnych i transparentnych kosteczek, które łatwo jest zniszczyć palcami.. Ale nie to, jak zdaje mi się myśleć jest w tym momencie najważniejsze
Po zapodaniu żmii, która równa swej wadze była 100mg w kinol - uderzenie w śluzówki do zniesienia, 2 minutki później już czuć delikatny wyrzut noradrenaliny, rosnące napięcie wraz z ekscytacją dające mi znać, że zaraz nastąpi eksplozja neuroprzekaźników 🎆 Nie wiem ile czasu, pewnie od kilkunastu do 25 minut od wrzuty minęło, aby odczuć pełnię efektów NEP'a od Escobar
Wtenczas starsza sąsiadka akurat zaprosiła mnie, żebym coś jej tam naprawił w TV(znów przełączyła HDMI 1 na 2 😅), a ja na powiększającym się "nieogarze" po zrobieniu wszystkiego po co przyszedłem, chciałem się stamtąd wydostać, aby nie zostać rozpoznanym
W każdym razie wiem, że moc towaru ogernęła mnie aż nadto w tamtej sytuacji, uciekając oczyma swoimi od jej oczu nie mogłem za dobrze zorientować się w rozmowie, posiedziałem chwilę i wyszedłem
Gorąc nie do opanowania już wcześniej po aplikacji zamienił się w saunę... Na szczęście teraz już bez koszulki, z odpalonym wiatrakiem siedzę u siebie w norze
Minęło +/-1h od aplikacji, a działanie stało się bardziej stonowane, skupienie jest bardziej niż możliwe(powiedziałbym nieziemskie), kolory lekko nabrały na sile, czuję lekki wytrzeszcz. Mniejsza w te oczy, one swoje, a ja piję sobie bro i niedługo zabieram się za jakieś zajęcie 🥰
Mimo mojej chwilowej przerwy oraz stosunkowo wysokiej dawki nie zauważyłem żadnych fizycznych efektów ubocznych jak roztrzęsienie, odczuwalne mocne/szybkie bicie serca w klatce piersiowej. Jedynie wzmożona potliwość, która przy stimach w lecie często mi doskwiera 👍 Niedoświadczonym stimiarzom mimo wszystko polecam ostrożność, uczuleniówkę oraz dawkę max 40mg na start, ponieważ może ona przestraszyć swoją siłą!
Ten produkt oceniam jako NEP spełniający moje subiektywne oczekiwania od tej substancji, 10/10 ⭐
W każdym razie nie spodziewałem się otrzymania takich kamieni jak koledzy wyżej, bo zamówione tylko 5g. Tak też się stało, dostałem drobne mikrokryształki + kilka większych, ładnych i transparentnych kosteczek, które łatwo jest zniszczyć palcami.. Ale nie to, jak zdaje mi się myśleć jest w tym momencie najważniejsze
Po zapodaniu żmii, która równa swej wadze była 100mg w kinol - uderzenie w śluzówki do zniesienia, 2 minutki później już czuć delikatny wyrzut noradrenaliny, rosnące napięcie wraz z ekscytacją dające mi znać, że zaraz nastąpi eksplozja neuroprzekaźników 🎆 Nie wiem ile czasu, pewnie od kilkunastu do 25 minut od wrzuty minęło, aby odczuć pełnię efektów NEP'a od Escobar
Wtenczas starsza sąsiadka akurat zaprosiła mnie, żebym coś jej tam naprawił w TV(znów przełączyła HDMI 1 na 2 😅), a ja na powiększającym się "nieogarze" po zrobieniu wszystkiego po co przyszedłem, chciałem się stamtąd wydostać, aby nie zostać rozpoznanym
W każdym razie wiem, że moc towaru ogernęła mnie aż nadto w tamtej sytuacji, uciekając oczyma swoimi od jej oczu nie mogłem za dobrze zorientować się w rozmowie, posiedziałem chwilę i wyszedłem
Gorąc nie do opanowania już wcześniej po aplikacji zamienił się w saunę... Na szczęście teraz już bez koszulki, z odpalonym wiatrakiem siedzę u siebie w norze
Minęło +/-1h od aplikacji, a działanie stało się bardziej stonowane, skupienie jest bardziej niż możliwe(powiedziałbym nieziemskie), kolory lekko nabrały na sile, czuję lekki wytrzeszcz. Mniejsza w te oczy, one swoje, a ja piję sobie bro i niedługo zabieram się za jakieś zajęcie 🥰
Mimo mojej chwilowej przerwy oraz stosunkowo wysokiej dawki nie zauważyłem żadnych fizycznych efektów ubocznych jak roztrzęsienie, odczuwalne mocne/szybkie bicie serca w klatce piersiowej. Jedynie wzmożona potliwość, która przy stimach w lecie często mi doskwiera 👍 Niedoświadczonym stimiarzom mimo wszystko polecam ostrożność, uczuleniówkę oraz dawkę max 40mg na start, ponieważ może ona przestraszyć swoją siłą!
Ten produkt oceniam jako NEP spełniający moje subiektywne oczekiwania od tej substancji, 10/10 ⭐
09.08.2024, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2024, 21:11 przez kot_kreskowy.)
(04.08.2024, 18:31)Szyderca napisał(a): Mordo moge ci powiedzieć tyle ,że nie czekaj zamawiaj bo niedługo może być out of stock ja wiem że gówno jest dobre nic wiecej ci nie napiszę bo tego nie siekam. Ale śmiało pobieraj póki jest bo niedługo będzie out of stock. No chyba ze escobar ma kogos co mu to gotuje to wtedy jest inna opcja.
Co ty pierdolisz za śmieci mordo jakim kurwa duchem.... przecież od tej kurwy mialem tyle tego nepa ze srać sie chce, a to nawet nie mozna porównywać do tego gówna... przecież tej kurwy nep to byl szajse w chuj , wiem bo kazdy ze szczurów powiedzial jedno jest dobre , lepsze lub zajebiste i nie ma polotu do ducha, duch to moze z frogiem walic konia Escobar jeśli on sobie tego zarzyczy i nie porównuj gówna do dobrego tematu. I dobrych ludzi do kurew! Szczać na te kurwy oszustki i prostytutki dopalaczowe!!!! Oni tyle wiedzą o dobrym temacie ile sie wysraja w kibel lub jak wyjebia ludzi.. a to wszystko przez kurwy co wezmą gówno i piszą recenzje ze dobry temat.....
To, że ludzie mówią, że ten nep jest lepszy od nepa co miał bezcielesny, wcale nie oznacza, że tamten był chujowy bo osobiście opierdoliłem tamtego ok 40 gram i była kosa jak sam skurwysyn (mocowo porównywalna z alfą) i to nie jest tylko moje zdanie, a argumenty typu walenie konia czy to że bezcielesny zniknął, nie są żadnymi argumentami opiniujacymi dany sort.
Pamiętaj, oceniaj obiektywnie, a jeśli myślisz, że dodanie w czyimś kierunku kilku "kurew" lub "cweli" doda sortowi +2 do mocy, to jesteś niemądry, natomiast twierdzenie, że tamten sort był chujowy to ewidentne KŁAMSTWO.
No bo jak?
Skoro twierdzisz że miałeś go tyle, że srać się chce, a to sugeruje, że z całym tym nepem zostałeś bo nikt go nie chciał?
Obiektywnie jesteś pan kłamcą panie Szyderca.
Metamorfoza