Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie.
23.01.2024, 17:44
@"emati3636" Jprdl.. brak mi słów... zamiast porozmawiać z tobą to wolą dzwonić na psy tragedia. Nic tylko współczuć
23.01.2024, 21:52
@"Twilight Sparkle" Powstaje pytanie, co tam sie dzialo z kolega, ze az zadzwonili na policje?...Pewien Gostek kiedys, ode mnie z oski, mieszkal z matką i codziennie chlal i cpal. Jak wracal do domu to robil jej burdy cpunsko-pijackie...Ogolnie molestowal ja psychicznie, rekoczyny itd...Matka bidna, nie wytrzymywala, zastraszona zadzwonila na psiarnie. Zawineli go, zeznala przeciwko niemu i finalnie wiezienie (Jeszcze mial inne machlojki, alimenty, dlugi, rozboje)
27.01.2024, 10:17
Wszyscy w rodzinie i znajomi wiedzą. Nie przeszkadza im to. Jak się im wytłumaczy swój punkt widzenia
27.01.2024, 15:21
Naprawdę śmiem wątpić że calutkiej rodzinie nic a nic to nie przeszkadza nawet po wytłumaczeniu swojego punktu widzenia.
27.01.2024, 19:04
o mnie zawsze jest najgorsze jeżeli w rozmowie sie pojawia pytanie od rodziców... gdzie ty masz wszystkie pieniadze wszystko wydajesz na narkotyki
22.08.2024, 17:16
rodzina wie bo znalezli jakies puste opakowania po lekach a znajomi wiedza tylko najblizsi i ci ktorzy znaja mnie tylko w necie
23.08.2024, 09:26
Ja byłem głupi kiedyś na schizie przyznałem się komuś z rodziny, że mam z tym problem to było po 2 latach ćpania. Przez dwa lata udawało mi się to ukrywać. Żałuję że im się przyznałem bo mi spokoju nie dają ciągle pierdolą "przestań ćpać" i tak w kółko jakby ich ktoś nakręcił.
23.08.2024, 09:34
Mi też mówią przestań ćpać nie zwracam uwagi na psyhiatryk też mają wizję ze mnie wyślą też się nie przejmuję
Moja mama wie że biorę przejmuje się tym i przeżywa ja jednak staram się żyć po swojemu i tyle
Moja mama wie że biorę przejmuje się tym i przeżywa ja jednak staram się żyć po swojemu i tyle