Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
30.08.2024, 20:05
Jak zwykle expressowa dostawa, esco nie zawodzi nep na pokładzie. Jakość niezmiennie top ! 🏆 vapo perfect
30.08.2024, 21:13
(30.08.2024, 19:52)yetow napisał(a): paka dzisiaj dostarczona, prosiłem o sampla nepa ale niestety go nie dostałem, w zamian dostałem 2g ice więcej. Co by nie było jestem zadowolony, bo równie dobrze esco mógłbyś mieć na detalistów wyjebane i sprzedawać tylko hurt
Pozwolę sobie dodać jeszcze że dobrą praktyką byłoby napisanie coś w stylu: paka będzie za minimum x dni/tygodni, wiem że ciężko takie coś przewidzieć ale na oko pewnie da się to jakoś wyliczyć + dodajesz w razie w parę dni do tego, a jak paka będzie wcześniej to tylko to będzie miłe zaskoczenie, masz prima sort więc ludzie poczekają, tylko dobrze jest czekać mając świadomość ile trzeba jeszcze odczekać, oczywiście ja sobie mogę pierdolić takie krocopoły łatwo bo nie mam wiedzy na ten temat i to pewnie inaczej wygląda w praniu, w każdym razie obsługa jest na top poziomie, bo już wysyłając wiadomości miałem wrażenie że zaraz napisze mi "spierdalaj, oddaje hajs i nie zamawiaj już" xD dziena za pake Escobar!
Narazie paka leży zapakowana, czekam na jutro, na dniach wrzucę fotki icea.
No moza sie wkurwiac i narzekac ze nie wiadomo iel i co tak dlugo...biorac pod uwage iinych V gdzie paki w kilkanascie godzin latały...ale jak widac ich juz nie ma ...a tu jako BHP nie podawanie dokadnego temrinu, sprawdza sie w punkt....z tej strony mozna na to tyz popatzrec ;-)
30.08.2024, 22:35
No ja napisalem wiadomosc pt. "Czy paka juz wyfrunela" oczywiscie przez pm itepe ale nie dostalem w ogole odpowiedzi to od razu sobie pomyslalem "zeby sie nie wkurwil tylko xD" W sumie nie myslalem, ze robie cos nie teges bo w koncu nie pytam co, gdzie i kiedy tylko czy juz puscil zebym mogl mniej wiecej oszacowac itepe. No, ale sluszna uwaga, ze jakby nie patrzec Esco ma taki system jaki ma, ale przezyl wszystkich V co sie pisalo z nimi na sessionach jak z ziomalami i wysylali w 1-2 dni paka byla. To fakt, najwazniejsze zeby dotarla, a ile to czasu zejdzie to drugorzedna sprawa choc wiadomo jak jest. Trzeba jakies cukierki jesc czy odkurzyc to sie nie mysli. Takze pozdro dla cierpliwych bo ja juz spalilem delikatnie swoj test na cierpliwosc.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
31.08.2024, 11:34
strategia esco z wysyłkami ma swój sens, jak pisał wcześniej LOBO ważne by dochodziły, sama przyzwyczajona byłam do expresów czasami na nast dzień z samego rana trochę nie rozumiałam strategii forumowego szefa, i wkurzające było to jak odpisywał krótko "czekaj cierpliwie" i nic więcej
ale w końcu zczaiłam i co chodzi - mając cichą nadzieję, że przyszłe zamówione paki dojdą w max 5 dni
BHP na pierwszym miejscu
ale w końcu zczaiłam i co chodzi - mając cichą nadzieję, że przyszłe zamówione paki dojdą w max 5 dni
BHP na pierwszym miejscu
Siemanko
ilu my juz przeżyliśmy tych cwaniaczków co wbijają sie w rynek i z hukiem go opuszczają
Jeszcze co niektórzy publicznie pouczali nas jak mamy pracowac oraz krytykowali nasz styl pracy .... - bez komentarza, tak szybko znikają
Co do session to ja tej aplikacji w ogóle nie ufam, REKOMENDUJE stary sprawdzony schemat kontaktu email z linkiem privnote.com
pozdrawiam
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc Jest ( wysylka od 04.09 )
4cmc Brak
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma JEST
ketamina JEST, igly biale
Nep JEST
ilu my juz przeżyliśmy tych cwaniaczków co wbijają sie w rynek i z hukiem go opuszczają
Jeszcze co niektórzy publicznie pouczali nas jak mamy pracowac oraz krytykowali nasz styl pracy .... - bez komentarza, tak szybko znikają
Co do session to ja tej aplikacji w ogóle nie ufam, REKOMENDUJE stary sprawdzony schemat kontaktu email z linkiem privnote.com
pozdrawiam
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4cmc Brak
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma JEST
Nep JEST
01.09.2024, 17:22
Nic tak nie dziala na uzytkownikow tego forum, zadne rozmowy na session czy innych signalach/telegramach jak mail z cyferkami od Pablo ; )
02.09.2024, 09:35
Escobar bogiem jest - bla bla bla bla
Król złoty - bla bla bla bla
Kurwa mać. Lizanie dupska jest tutej nieziemskie czasem. Wymyślcie coś kreatywnego. xD
A tak na serio.
Jeżeli ktoś jest tu pierwszy raz na forum, tak jak i ja, to powinien w pierwszej kolejności poczytać opinie od użytkowników z większym stażem. Jeżeli nie wie czegoś odnośnie V, to warto zapytać, bo ludzie tutaj nie gryzą. Bynajmniej mnie nie pogryźli.
Wszystko co było tu wyżej napisane odnośnie jakości tego sklepu sprawdza się w stu procentach z realiami, których doświadczyłem. Nie będę powielał informacji odnośnie bhp, jwp i etc. Sklep wie co robi. Wszystko co było napisane w instrukcji jest potwierdzone przeze mnie, przez nowego użytkownika. Dlatego chylę czoło tej firmie za stabilność i czas działania na rynku. To na prawdę wymaga wielkiego sprytu.
Jakbym miał dać jakieś sugestie, to tylko jedną. Odnośnie płatnych sampli. Jakby sklep miał taką możliwość, to słodki Jezu byłoby syto. Dla laika takiego jak ja, który chciałby spróbować wszystkiego, a nie chciałby ładować koszyka zakupowego o kolejną minimalną wartość towaru. To na pewno byłoby docenione. Rozumiem politykę sprzedażową, znam zasady, pyskuję tylko na forum. xD
Poza tym wszystko git. Można robić śmiało zakupy w tym sklepie. Polecam allegrowicza.
Król złoty - bla bla bla bla
Kurwa mać. Lizanie dupska jest tutej nieziemskie czasem. Wymyślcie coś kreatywnego. xD
A tak na serio.
Jeżeli ktoś jest tu pierwszy raz na forum, tak jak i ja, to powinien w pierwszej kolejności poczytać opinie od użytkowników z większym stażem. Jeżeli nie wie czegoś odnośnie V, to warto zapytać, bo ludzie tutaj nie gryzą. Bynajmniej mnie nie pogryźli.
Wszystko co było tu wyżej napisane odnośnie jakości tego sklepu sprawdza się w stu procentach z realiami, których doświadczyłem. Nie będę powielał informacji odnośnie bhp, jwp i etc. Sklep wie co robi. Wszystko co było napisane w instrukcji jest potwierdzone przeze mnie, przez nowego użytkownika. Dlatego chylę czoło tej firmie za stabilność i czas działania na rynku. To na prawdę wymaga wielkiego sprytu.
Jakbym miał dać jakieś sugestie, to tylko jedną. Odnośnie płatnych sampli. Jakby sklep miał taką możliwość, to słodki Jezu byłoby syto. Dla laika takiego jak ja, który chciałby spróbować wszystkiego, a nie chciałby ładować koszyka zakupowego o kolejną minimalną wartość towaru. To na pewno byłoby docenione. Rozumiem politykę sprzedażową, znam zasady, pyskuję tylko na forum. xD
Poza tym wszystko git. Można robić śmiało zakupy w tym sklepie. Polecam allegrowicza.
02.09.2024, 09:51
Witamy
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4cmc Brak
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma JEST
Nep JEST