Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Głód narkotykowy
08.08.2024, 13:32
Najlepiej mieć pod ręką jakieś benzo na spanie i ululać się elegancko do snu, jak na następny dzień dalej czujesz to chyba mam złe wiadomości
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
08.08.2024, 13:39
KoneserTanichWin Benzo to na mnie czeka w punkcie odbioru jutro mam zamiar odebrać.xD
Ogólnie nie jest złe gdzieś tam z tyłu głowy myśli są " ale bym zajebał" no, ale co trzeba przeżyć. Piwko plus nieprzespana noc dobrze robią.
Aktualnie dopadł mnie lekki głód a tu chuj ani benzo ani kryształu. No nic trzeba się przemęczyć.
Ogólnie nie jest złe gdzieś tam z tyłu głowy myśli są " ale bym zajebał" no, ale co trzeba przeżyć. Piwko plus nieprzespana noc dobrze robią.
Aktualnie dopadł mnie lekki głód a tu chuj ani benzo ani kryształu. No nic trzeba się przemęczyć.
08.08.2024, 13:44
Sam na spanie po zabawie stosuję kwetiapinę bo inaczej nie ma chuja że zasnę, przypomina mi się jedna nocka sprzed paru lat kiedy byłem mega wjebany w stimy i przewracałem się z jednej strony na drugą łóżka przez jebane 10 godzin
Benzo to substancje cud w takiej sytuacji, klucz w tym żeby się nie wjebać z jednego nałogu w drugi
Benzo to substancje cud w takiej sytuacji, klucz w tym żeby się nie wjebać z jednego nałogu w drugi
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
22.08.2024, 14:18
Polecam muzykę odstresowywuje i powoduje że czas płynie przyjemniej na gloda nada się najlepiej w słuchawkach
Znowu mam głoda więc czas złożyć zamówienie u Pabla taka moja taktyka heh
Znowu mam głoda więc czas złożyć zamówienie u Pabla taka moja taktyka heh
01.09.2024, 14:09
Zależy co macie na myśli, mówiąc głód, bo w polskim języku zastępuje to jednocześnie i zespół abstynencyjny i pragnienie ćpania i samego kaca. W języku angielskim jest to lepiej jakoś rozpisane, ale teraz nie pamiętam xD
Mi się głody nasiliły aktualnej, po rocznej abstynencji jakoś w wakacje i trwają do teraz. Czas wakacyjny to zawsze był taki kolorowy i mnie jakoś skojarzenia naszły xD Cinszko, powiem Wam.
Mi się głody nasiliły aktualnej, po rocznej abstynencji jakoś w wakacje i trwają do teraz. Czas wakacyjny to zawsze był taki kolorowy i mnie jakoś skojarzenia naszły xD Cinszko, powiem Wam.
01.09.2024, 14:23
Głód to ja mam od tego piątku co był aż do teraz..
Jest chujnia bo ciągle o tym myślę chodzę bez celu z myślą, że zajebie a jedynie co zajebać to mogę sobie w łeb xDD
Jest chujnia bo ciągle o tym myślę chodzę bez celu z myślą, że zajebie a jedynie co zajebać to mogę sobie w łeb xDD
06.09.2024, 06:02
A ja znowu nie mam ciśnienia ale codziennie pije i może tym sobie zastępuje.
A jak głód narkotykowy się pojawia to często gęsto czuję zapach towaru.
I wtedy jest lampka ale zajmuję sobie głowe czym innym np oglądam o pierscieniach saturna
A jak głód narkotykowy się pojawia to często gęsto czuję zapach towaru.
I wtedy jest lampka ale zajmuję sobie głowe czym innym np oglądam o pierscieniach saturna