Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
quasar-********.c**
04.09.2024, 14:54
aż nie mogę uwierzyć w to, że nie ma tutaj działu tych kosmitach, wleci coś, wleci post
a leci, metakwalon, idę poczytać o tym trochę...
a leci, metakwalon, idę poczytać o tym trochę...
05.09.2024, 17:06
its a very expensiv shop from germany, with legal RCs here. Never bought there, but they are legit. Its not worth if u have other options.
06.09.2024, 07:35
EmStO https://psychonautwiki.org/wiki/Mephenaqualone - to zamówiłem, a nie metakwalon, to jest jego analog
depresant, bomba benzo like
wczoraj opłaciłem zamówienie, ani potwierdzenia, ani słychu widu - nic. Napisałem maila, że wczoraj rano pieniążki dotarły, czekam na odpowiedź, będę relacjonował
depresant, bomba benzo like
wczoraj opłaciłem zamówienie, ani potwierdzenia, ani słychu widu - nic. Napisałem maila, że wczoraj rano pieniążki dotarły, czekam na odpowiedź, będę relacjonował
06.09.2024, 10:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2024, 11:17 przez voice.of.voiceless.)
hub3rtus I received an invoice an hour ago that it was paid. at 9 am I wrote an email asking for tracking or confirmation, so far no response.
otrzymałem fakturę godzinę temu, że zapłacono. o 9 rano pisałem maila z pytaniem o tracking, albo o potwierdzenie, narazie bez odpowiedzi.
mam już tracking, wszystko gra narazie, ale jeszcze nie nadana, zobaczymy ile będzie szło, można zamawiać
otrzymałem fakturę godzinę temu, że zapłacono. o 9 rano pisałem maila z pytaniem o tracking, albo o potwierdzenie, narazie bez odpowiedzi.
mam już tracking, wszystko gra narazie, ale jeszcze nie nadana, zobaczymy ile będzie szło, można zamawiać
06.09.2024, 13:10
Przecież na Trustpilot są negatywne komentarze ostatnio że brakuje zamówionego towaru czy się się nie zgadza z tym co zamawiali ale zamówić można nie dużo na próbę bo jednak pozytywnych jest dużo więcej.