Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sildenafil / Tadalafil
24.07.2023, 02:19
Zastanawia mnie po co kombinować z lewym zdobyciem substancji którą tak łatwo dostać legalnie? Bez recepty mało i drogo? Dostanie recepty to żaden problem. Nie trzeba nawet gadać z lekarzem że Ci konar nie płonie, wystarczy wypełnić co trzeba przez neta i jest recepta - legalnie, normalnie, sex, ruchanie, morenka XDDDD
24.07.2023, 07:10
@"Twilight Sparkle" ja ostatnio korzystałem z tych bez recepty, zresztą pisałem tam wyżej o zażyciu 50 przed i w trakcie gdzie na mnie 50 działa jak należy bez problemów czy nawet ten Tadalafil też brałem chyba maxigry? I działało jak należy, jedynie po cmc miałem problem ale to też jak z dawkowaniem klefa przesadziłem którego jakoś dużo w życiu nie zarlem.
Z Heniem było podobnie jak nie przejebalem na starcie dawkowania to nie było problemu w pierwszych 6-8h no ale potem przy dalszych dorzutkach bywało tak że nie tyle co problemy zeby na wysokości zadania stanął tylko potrafił na 15-20min być żeby potem opaść co mocno irytowało XD
Z Heniem było podobnie jak nie przejebalem na starcie dawkowania to nie było problemu w pierwszych 6-8h no ale potem przy dalszych dorzutkach bywało tak że nie tyle co problemy zeby na wysokości zadania stanął tylko potrafił na 15-20min być żeby potem opaść co mocno irytowało XD
03.08.2023, 05:19
@"Twilight Sparkle" chodzi o to że było coś mocnego i dobrego, on zawsze płonie, ale żeby za krótko nie było, bo na 10 min wkładać to szkoda czasu min h 😉
Coś jak po RC zabawa te parę h 😁 taki cyk myk
Coś jak po RC zabawa te parę h 😁 taki cyk myk
12.08.2023, 12:47
Rozumiem że łykanie tabletek z apteki to nie jest taka sama zabawa co wciąganie nosem tajemniczego proszku ale chłopy na litość boską uważajcie jak mieszacie proszki na pranie beretu z proszkami na płonięcie konara od majfrenda z egzotycznego kraju ;__;
09.09.2024, 06:37
Dlaczego lepiej jest prychać niż połykać? Czy działa szybciej? A co z innymi ROA? Rozgnieciona legalna pigułka znacząco różniłaby się od tej dostępnej w formie proszku? W pigułkach są substancje pomocnicze, ale może nawet w rzekomo „czystym” proszku są, a może substancje pomocnicze są ważne z innego powodu (?).
W każdym razie tę różnicę można po prostu obliczyć w ramach dawki.
Więc jaka byłaby korzyść, biorąc pod uwagę, że jest to również droższe (z wyjątkiem sprzedaży hurtowej) w porównaniu do legalnego?
To nie ma być krytyka. Jestem po prostu ciekawy.
W każdym razie tę różnicę można po prostu obliczyć w ramach dawki.
Więc jaka byłaby korzyść, biorąc pod uwagę, że jest to również droższe (z wyjątkiem sprzedaży hurtowej) w porównaniu do legalnego?
To nie ma być krytyka. Jestem po prostu ciekawy.