Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
10.09.2024, 13:39
(10.09.2024, 12:58)kot_kreskowy napisał(a): LOBO
Ale nie zamierzam bić się w pierś ani odgryzać sobie z tego powodu stopy, że u niego zyskałem jakieś 9k...
Każdy powinien wiedzieć że robiąc zakupy wszędzie poza Escobarem ma szansę złapać wała 😎
Zresztą nie przypominam sobie zeby tych poszkodowanych było jakoś specjalnie dużo więc może wyrównał sobie to co rozdał.
TYlko dla jasnsoci i sprawiedliwosci...ze nie byl on taki beatyfikowany ;-) plus kilka pobocznych kwestii...bidnym dal bidnym odebral ;-)
10.09.2024, 14:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024, 14:51 przez kot_kreskowy.)
Ja nie wiem LOBO
Było minęło, myślę że i tak większość osób robiących u niego zakupy nie może narzekać bo ile on darmochy nawysyłał to głowa mała.
Nie zaprzeczysz temu.
I to nie byle shitu tylko kozackich sprzętów w większości.
Było minęło, myślę że i tak większość osób robiących u niego zakupy nie może narzekać bo ile on darmochy nawysyłał to głowa mała.
Nie zaprzeczysz temu.
(10.09.2024, 14:50)kot_kreskowy napisał(a): Ja nie wiem LOBONo wiesz ja o tym dobrze wiem, dostalem od niego szieta na jakies 20 tysiecy spokojnie... Bylo minelo😎 i nie musialem mu pisac dobrych opinii a ni byc naganiaczem u innych V nigdy o to nie pytal😉
Nie zaprzeczysz temu.
Edt: I ciekawe jakbys utopil 9tys na zamowieniu, to mowilbys bylo minelo😉
10.09.2024, 15:30
(10.09.2024, 14:30)Mglus808 napisał(a): On był jak robinhood zabierał bogatym i dawał biednym
:-) to czysty marketing. On za sztukę RC płacił 8-10zl więc jak Wam nawet rzucił dychę to odbił to sobie jak jakiś inteligent brał 10gr / 400 gdzie 20gr było po 450zl. A tu ludzie dalej pieją jak było pięknie.
10.09.2024, 15:37
Kilku osobom rzucił troche ćpania za freeko a innych wyjebał na grube siano więc wszystko co dał to sobie potem z nawiązką odebrał
14.09.2024, 14:17
On miał 1kg za ok 13zl/gram. Przy czym te 13 to:
- jego marża
- koszt transportu
- koszt syntezy
- koszt pakowaczy
I każdy kolejny koszt. Woda, prąd i inne bzdury.
Tak naprawdę synteza 1kg pochodnych metkata to jakiś czas temu był koszt ok 1zl/1gram. Te 8-10zl to i tak założyłem, że brał od kogoś z zewnątrz. Oczywiście dużo się zmieniło z cenami. Oczywiście nie liczę tutaj np kosztów magazynowania i wszystkich kosztów wyżej. RC z chin jakieś Bu/Ku czy inne wynalazki to były ceny 100gr za 500-600zl i to są realne koszty samego towaru. Bo w sumie niewielka różnice robi czy zamawiasz 3cmc czy Bu.
- jego marża
- koszt transportu
- koszt syntezy
- koszt pakowaczy
I każdy kolejny koszt. Woda, prąd i inne bzdury.
Tak naprawdę synteza 1kg pochodnych metkata to jakiś czas temu był koszt ok 1zl/1gram. Te 8-10zl to i tak założyłem, że brał od kogoś z zewnątrz. Oczywiście dużo się zmieniło z cenami. Oczywiście nie liczę tutaj np kosztów magazynowania i wszystkich kosztów wyżej. RC z chin jakieś Bu/Ku czy inne wynalazki to były ceny 100gr za 500-600zl i to są realne koszty samego towaru. Bo w sumie niewielka różnice robi czy zamawiasz 3cmc czy Bu.
14.09.2024, 15:16
Nie rozumiem ludzi, którzy zostali wyjebani przez tego typa, a dalej piszą w tym temacie swoje CSIaowo dopalowe wróżby wróżbity Macieja. Tyle jest tutaj postów do nabicia, a w takich szitwątkach się produkujecie.
Dios salve me.
Dios salve me.