Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Usunięcie Wzoru / PINu ekranu
08.09.2024, 12:16
Temat odkopany, za bardzo nie ma sensu o tym pisać ale też nie zrozumiałem dokładnie o co chodzi.
Słuchaj jak masz Revolut to nie możesz np. nie mieć blokady ekranu. Może blokuje Ci to jakaś aplikacja? Pozdro ale już pewnie załatwiłeś temat.
Słuchaj jak masz Revolut to nie możesz np. nie mieć blokady ekranu. Może blokuje Ci to jakaś aplikacja? Pozdro ale już pewnie załatwiłeś temat.
16.09.2024, 11:24
wszystkie kwestie zabezpieczeń zmienia się w ustawieniach bezpieczeństwa w każdym telefonie z androidem, tam nie ma wielkiej filozofii
zmieniasz face, paluszki, cyferki i inne bzdety które oferuje producent, co innego jak zapomniałeś którejś z tych opcji a masz zabezpieczony telefon to zazwyczaj można ustawić sobie zabezpieczenie do zabezpieczenia ale to juz wyższa szkola jazdy jak zapomnisz obu
only hardreset
zmieniasz face, paluszki, cyferki i inne bzdety które oferuje producent, co innego jak zapomniałeś którejś z tych opcji a masz zabezpieczony telefon to zazwyczaj można ustawić sobie zabezpieczenie do zabezpieczenia ale to juz wyższa szkola jazdy jak zapomnisz obu
only hardreset
18.09.2024, 12:14
Ja kiedys mialem zablokiwanego samsunga bez problemu mi go odblokowali bez zadnego dowodu zakupu czy cos