Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Abyś definitywnie przestał ćpać co by musi się takiego wydarzyć?
21.09.2024, 19:24
Panowie, nie ma czegoś takiego w medycynie jak definitywny koniec ćpania choćbyście na głowie stanęli, no chyba że że zgon jak tu już pisali.
Jak się raz wjebiecie to szansa na nawrót jest ZAWSZE, nawet przy przygotowaniu wszystkich opcji ratunku na ostatni guzik.
Choć zdarzają się wyjątki od tej reguły, jakiś procent promila uzależnionych, które jedynie potwierdzają tę regułę xD
Co nie znaczy, że nie warto walczyć, bo każdy dzień trzeźwy to dzień na plus i dzień szczęśliwy.
Jak się raz wjebiecie to szansa na nawrót jest ZAWSZE, nawet przy przygotowaniu wszystkich opcji ratunku na ostatni guzik.
Choć zdarzają się wyjątki od tej reguły, jakiś procent promila uzależnionych, które jedynie potwierdzają tę regułę xD
Co nie znaczy, że nie warto walczyć, bo każdy dzień trzeźwy to dzień na plus i dzień szczęśliwy.
21.09.2024, 21:28
Yyyyy... To zależy co jest w środku tejże samarki.
Nepa nie oddam, nigdy😎
Nepa nie oddam, nigdy😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
21.09.2024, 21:41
(21.09.2024, 19:24)Chochlik napisał(a): Panowie, nie ma czegoś takiego w medycynie jak definitywny koniec ćpania choćbyście na głowie stanęli, no chyba że że zgon jak tu już pisali.
Ty to tak na serio?
Wiadomo, że uzależnienie zostaję z nami do końca życia, natomiast można z tym żyć, abstynencję utrzymywać latami i umrzeć abstynentem.
NIE dla OPIO !!!
21.09.2024, 22:02
choroba mojej mamy spowodowała to, że przestałam ćpać na prawie 4 miesiące więc to loteria ale wydaje mi się że ogólnie tragedia jakaś, która nas dotyka jest w stanie nam pomóc wyjść z tego szajsu
mama sie poczuła lepiej ma dobre wyniki to u mnie sie uruchomiło, mogę sobie posypać
trochę wkurwiona jestem sama na siebie ale co poradzę
mama sie poczuła lepiej ma dobre wyniki to u mnie sie uruchomiło, mogę sobie posypać
trochę wkurwiona jestem sama na siebie ale co poradzę