Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - PacLab.pl
BDO orzymuje od innych dostawcow niezmiksowane, nierozcienczone wylacznie do analityki chemicznej ! po cenie akuratnej do rynku ! j rowniez wszystkie inne odczynniki ktore sa tylko do analizy chemicznej, a nie do spozycia !
Oczywiscie sklep moze narzucic swoje ceny, ale analiza rynku i konkurencji jest w tym przypadku wskazana, zamieszcajac oferte na portalu tego typu, a popyt na tę substancje w takowej cenie to juz inna sprawa, lezaca w indywidualnej kwestii klienta;-)
Oczywiscie sklep moze narzucic swoje ceny, ale analiza rynku i konkurencji jest w tym przypadku wskazana, zamieszcajac oferte na portalu tego typu, a popyt na tę substancje w takowej cenie to juz inna sprawa, lezaca w indywidualnej kwestii klienta;-)
09.10.2024, 16:56
Witam Was forumowicze. Ostatnio nic mi się nie chce, podstawą mojej katorgi jest to, że nie chce mi się wstać w ogóle z łóżka, nawroty depresji i praca, która się strasznie dłuży i jest nużąca(wcześniej było tam świetnie, dalej jest tak samo tylko zmieniłem się ja)... do tego nocki, które się dlużą jak skurwysyn, muszę brać fetę żeby tam w ogóle wytrzymać.
Jakiego nootropika polecacie z oferty, w jakich dawkach, w czym zrobić roztwór?
Myślałem nad Noopeptem, słyszałem że bardzo dobrze działa podjęzykowo 3x dziennie, ale Wy już sprawdziliście ofertę PacLabu więc może macie jakieś swoje propozycje. 😃
Proszę was o jakieś rady i z góry bardzo Wam dziękuję 🥰
Zawierzam Wam wybór, polećcie, proszę do tego jeszcze coś jeśli wam przyjdzie do głowy. 🧠
Ps. Chodzi o to żeby przestać ćpać w pracy i walić kreskę w ogóle po to, żeby wstać z łóżka i cokolwiek zrobić, leczyłem się u psychiatrów, psychologów i nic mi to nie daje 😮💨 Potrzebuję takiego środka, który mógłby poradzić chociaż w małym stopniu mojemu problemowi, środka który nie byłby narkotykiem i można byłoby go stosować codziennie. 😅
I tak jest już trochę lepiej, bo pomogła ketamina 🥹
Jakiego nootropika polecacie z oferty, w jakich dawkach, w czym zrobić roztwór?
Myślałem nad Noopeptem, słyszałem że bardzo dobrze działa podjęzykowo 3x dziennie, ale Wy już sprawdziliście ofertę PacLabu więc może macie jakieś swoje propozycje. 😃
Proszę was o jakieś rady i z góry bardzo Wam dziękuję 🥰
Zawierzam Wam wybór, polećcie, proszę do tego jeszcze coś jeśli wam przyjdzie do głowy. 🧠
Ps. Chodzi o to żeby przestać ćpać w pracy i walić kreskę w ogóle po to, żeby wstać z łóżka i cokolwiek zrobić, leczyłem się u psychiatrów, psychologów i nic mi to nie daje 😮💨 Potrzebuję takiego środka, który mógłby poradzić chociaż w małym stopniu mojemu problemowi, środka który nie byłby narkotykiem i można byłoby go stosować codziennie. 😅
I tak jest już trochę lepiej, bo pomogła ketamina 🥹
Benito
Zmierz sobie koniecznie wit,D3, żelazo, zweryfikuj testosteron wolny i całkowity + kortyzol cena banań to ok. 150zł, da Ci wiele odpowiedzi i ewentualnie wykluczy braki opisanych.
Ich weryfikacja i poprawna interpretacja to podstawa Benito dla działań, które mają Ci pomóc w sytuacji opisanej.
Cieżko tak w ciemno doradzać, wszystkie rzeczy prokognitywne i aktywizujące same się nasuwają do polecenia.
Można rozważyć też L-Dope https://www.paclab.pl/dawkowanie/l-dopa-...w-proszku/
Zmierz sobie koniecznie wit,D3, żelazo, zweryfikuj testosteron wolny i całkowity + kortyzol cena banań to ok. 150zł, da Ci wiele odpowiedzi i ewentualnie wykluczy braki opisanych.
Ich weryfikacja i poprawna interpretacja to podstawa Benito dla działań, które mają Ci pomóc w sytuacji opisanej.
Cieżko tak w ciemno doradzać, wszystkie rzeczy prokognitywne i aktywizujące same się nasuwają do polecenia.
Można rozważyć też L-Dope https://www.paclab.pl/dawkowanie/l-dopa-...w-proszku/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.10.2024, 15:27
(30.09.2024, 00:04)LOBO napisał(a): BDO orzymuje od innych dostawcow niezmiksowane, nierozcienczone wylacznie do analityki chemicznej ! po cenie akuratnej do rynku ! j rowniez wszystkie inne odczynniki ktore sa tylko do analizy chemicznej, a nie do spozycia !
Cześć. Póki co 1.4 Butanediol został wykluczony z naszej oferty. Nasze BDO było i jest wysyokiej jakości. Uzywamy go w PacLab jako solventu. Zostawiliśmy tylko ilość która jest nam niezbędna do prowadzenia analityki chemicznej. A cała reszta z powodu kontrowersji narastających w zagadnieniu BDO raczej nie sprzyja sprzedaży tego produktu a rodzi sporo wątpliwości etycznych na jednym z blogów przeczytaliśmy do czego nasze BDO zostało użyte i po tej lekturze zadecdowaliśmy że nie będzie kontynuacji sprzedaży mimo iż ceny zostały znacznie obniżone. Nie chcemy przykładać ręki do tego żeby komuś dziła się krzywda. Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany zakupem hurtowym BDO o bardzo wysyokiej czystości mówimy tutaj o ilości 25 litórw do max 200litórw proszę dajcie znać.
Przepraszamy za niedogodności natomiast naszym celem nie jest
to aby którykowliek z naszych odczynników stał się narzędziem
krzywdy dla innych osób.
Pozdrawiamy
PacLab
13.10.2024, 16:02
(13.10.2024, 05:50)martio_vp napisał(a): Nie wyświetla się możliwość płatności. Nie da się zamówić
Cześć bardzo przepraszamy Cię za
niedogodności! Wynikają one z nienaturalnego
zainteresowania stroną
PacLab.pl i atakami DOS na naszą stronę:
Link do orginalnej treści znajduje się na naszej stornie w tym wpisie:
Atak DDoS i rządanie okupu
https://www.paclab.pl/atak-ddos-okup/
Poniżej treść przetłumaczona z języka angielskiego na Polski od Hackera rządającego okupu:
„Witam,
Wasza strona internetowa nie działa, teraz tracicie tylko klientów i zamówienia. Jeśli zapłacicie 600 $, przestaniemy atakować Waszą stronę. Zapewnimy ochronę 24/7 i dostarczymy raport o lepszym zabezpieczeniu na przyszłość, aby taka sytuacja się nie powtórzyła. Możemy również pomóc w pozycjonowaniu Waszej strony i zwiększyć ruch, dzięki czemu będziecie mieli więcej zamówień i klientów.
Przemyślcie to. Jeśli chcecie, aby Wasza strona wróciła do normalnego działania, dajcie nam znać.”
W linku powyżej znajdziecie nieco więcej informacji zapraszamy do dyskusji a osoby
posiadające kompetencje w zagadnieniu prosimy o wypowiedzenie się w poście u nas na stronie.
Nie doszło do wycieku żadnych danych. Był to wyłącznie wielokrotny atak bazaujący na ideii
obciążania servera w taki sposób aby strona i zasocjowane z nią usługi nie działały.
Do dyskusji na temat incydentu zapraszamy raczej:
https://www.paclab.pl/atak-ddos-okup/
Ze względu na to że Dopal.org to raczej nie
miejsce do rozmów o zagadnieniach
z kategorii IT.
Serdecznie Pozdrawiamy!
PacLab