Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
05.10.2024, 18:05
Nie ma aplikacji w której jest waga zrozum to ja jakoś zainstalowałem kiedyś apke to pokazywała różne wyniki nie wiarygodne te apki to sciema
horsii ale gupek, moze jeszcze mi powiesz ze x-ray na telefon to fejk ekrany rozpoznaja sile nacisku ale czy az tak dokladnie? huj mnie to obchodzi
Kapitan masz ajfona? https://digital-scale.app.wern.cc/
Kapitan masz ajfona? https://digital-scale.app.wern.cc/
prostuj się kurwo
05.10.2024, 18:13
Cytat: spora część dostępnych aplikacji zazwyczaj tylko symuluje pobieranie pomiarów. Niektóre robią to wprost, pozwalając wpierw wprowadzić rodzaj ważnego przedmiotu i jego wymiary, inne ukrywają ten fakt, dzięki czemu można użyć ich np. do sprawienie psikusa znajomemu.
Symuluje. Czyli nie waży. Nikt nie uzywa akcelerometrów do ważenia. Akcelerometr nie służy do ważenia.
Gdzie ten twój research?
A ten filmik co wstawiłeś - brak słów. Aplikacje "rentgen w aparacie" tez sciagnales?
Też nie rozumiem na jakiej zasadzie dokładnie to działa ale jednak są takie możliwości, nie wiem czy techno strefa udostępniała by takie fejki
I podobno działa tylko na telefonach które obsługują „3d touch” więc najnowsze iphony odpadają xd komentarz pod filmem wrzucony 3lata temu
I jeszcze o samym 3D Touch
3D Touch to technologia obsługi ekranów dotykowych wprowadzona przez Apple w wybranych wersjach iPhone’ów. Dzięki niej smartfon reaguje nie tylko na sam dotyk palca, ale uwzględnia także siłę nacisku. Wykorzystanie 3D Touch ma na celu rozszerzenie możliwości sterowania urządzeniem oraz aplikacjami. Dzięki tej technologii obsługa jest szybsza i wygodniejsza. Technologia wykorzystuje precyzyjne czujniki, które badają mikroskopijne zmniejszanie odległości pomiędzy dwoma warstwami ekranu.
Wystarczyło obejrzeć dwa filmy na yt i przeczytać kilka komentarzy, pozdrawiam i świat wydaje się prostszy
A i również same skanery w telefonach to nie jest w sumie żadna nowość, sama funkcja miarki się opiera na skanerze LiDAR. Można oprócz zważenia działki zmierzyć jak długiego szczura uformowaliśmy Oczywiście są aplikacje miarki które opierają się na innych czujnikach czy sposobach xd nie jestem specjalistą ale świat idzie do przodu
Użytkownicy starszych iPhonów posiadają wagę w swoim ekranie. Jak z innymi producentami to nie wiem trzeba sobie poszperać, a jeśli komuś nie działa aplikacja to właśnie z powodu braku 3D Touch. Do ip8 wychodziło to 3d w telefonach
Ogólnie zaraz sprawdzam czy u mnie działa xd dobra opcja ale się podjarałem
I podobno działa tylko na telefonach które obsługują „3d touch” więc najnowsze iphony odpadają xd komentarz pod filmem wrzucony 3lata temu
I jeszcze o samym 3D Touch
3D Touch to technologia obsługi ekranów dotykowych wprowadzona przez Apple w wybranych wersjach iPhone’ów. Dzięki niej smartfon reaguje nie tylko na sam dotyk palca, ale uwzględnia także siłę nacisku. Wykorzystanie 3D Touch ma na celu rozszerzenie możliwości sterowania urządzeniem oraz aplikacjami. Dzięki tej technologii obsługa jest szybsza i wygodniejsza. Technologia wykorzystuje precyzyjne czujniki, które badają mikroskopijne zmniejszanie odległości pomiędzy dwoma warstwami ekranu.
Wystarczyło obejrzeć dwa filmy na yt i przeczytać kilka komentarzy, pozdrawiam i świat wydaje się prostszy
A i również same skanery w telefonach to nie jest w sumie żadna nowość, sama funkcja miarki się opiera na skanerze LiDAR. Można oprócz zważenia działki zmierzyć jak długiego szczura uformowaliśmy Oczywiście są aplikacje miarki które opierają się na innych czujnikach czy sposobach xd nie jestem specjalistą ale świat idzie do przodu
Użytkownicy starszych iPhonów posiadają wagę w swoim ekranie. Jak z innymi producentami to nie wiem trzeba sobie poszperać, a jeśli komuś nie działa aplikacja to właśnie z powodu braku 3D Touch. Do ip8 wychodziło to 3d w telefonach
Ogólnie zaraz sprawdzam czy u mnie działa xd dobra opcja ale się podjarałem
05.10.2024, 19:20
Ostatnie czym jestem to samplarzem koniu, wypraszam sobie kurwa, mam pracę i stać mnie na kupowanie własnej zabawy; ostatnio tyle najebałem dlatego że miałem dłuższą przerwę od forum i chciałem zaznaczyć swój powrót, pzdr
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
06.10.2024, 00:44
horsii rozumiem co to jest akcelerometr, lecz w tym wypadku chodzi o budowę wyświetlacza w smartfonie.
O tej opcji można przeczytać na stronie Apple lecz parę lat temu została zastąpiona przez inną metodę, chodzi o macanie wyświetlacza.
O tej opcji można przeczytać na stronie Apple lecz parę lat temu została zastąpiona przez inną metodę, chodzi o macanie wyświetlacza.
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
06.10.2024, 04:08
KoneserTanichWin
Nie "czym", a kim.
"Czym" jest bezosobowe a tymczasem samplarz to osoba, to styl życia
Nie kumam w ogóle po co się tak uniosłeś, to nie jest obraźliwe.
A co do telefonu, to tak, można za jego pomocą zważyć temat
O ile telefon posłuży jako szala do wagi
Nie "czym", a kim.
"Czym" jest bezosobowe a tymczasem samplarz to osoba, to styl życia
Nie kumam w ogóle po co się tak uniosłeś, to nie jest obraźliwe.
A co do telefonu, to tak, można za jego pomocą zważyć temat
O ile telefon posłuży jako szala do wagi
Metamorfoza
06.10.2024, 07:48
kot_kreskowy jestem kimś więcej niż zwykłym zydkiem, dlatego się tak "uniosłem"
06.10.2024, 12:50
KoneserTanichWin
Najmocniej przepraszam hrabiego,
Mam nadzieję, że nie obraziłem hrabiego.
Jprdl...tym ćpunom to już całkowicie mózgi wyżera od ćpania 😂
Najmocniej przepraszam hrabiego,
Mam nadzieję, że nie obraziłem hrabiego.
Jprdl...tym ćpunom to już całkowicie mózgi wyżera od ćpania 😂
Metamorfoza
09.10.2024, 01:59
A szkoda żebym więcej mówił, próbuje człowiek normalnie powiedzieć co mu przeszkadza i reakcja jak wyżej