Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
29.08.2024, 01:15
Kiedyś amfetamina była mocniejsza. Zdecydowanie mocniejsza, lub inaczej - mniej rozcieńczona. Teraz ludzie wciągają po pół grama tego ulicznego barachła na raz i wołają że słabo. Nic dziwnego że słabo jak w tym co kupują jest max 5% amfetaminy. Oczywiscie to nie znaczy że nie można dostać dobrej, ale ogólnie, w porównaniu do tego co było takie ~20 lat temu to jest tragedia.
29.08.2024, 04:17
horsii Ostatnio dobrą uliczną fetę jadłem z 8-9 lat temu, potem nie szukałem nawet dobrej po prostu - fanem nie jestem, ale różowy sort wspominam bardzo dobrze (wspominałem o nim kiedyś nawet). Nie jestem fanem amfetaminy, ale swój urok ona ma. Fakt, że kiedyś było 1000 razy lepiej, ponadto wydaje mi się, że powszechne ketony wyparły fetkę i ulica to nie jest dobre miejsce do szukania amfy
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
31.08.2024, 13:25
(29.08.2024, 01:15)horsii napisał(a): Kiedyś amfetamina była mocniejsza. Zdecydowanie mocniejsza, lub inaczej - mniej rozcieńczona. Teraz ludzie wciągają po pół grama tego ulicznego barachła na raz i wołają że słabo. Nic dziwnego że słabo jak w tym co kupują jest max 5% amfetaminy. Oczywiscie to nie znaczy że nie można dostać dobrej, ale ogólnie, w porównaniu do tego co było takie ~20 lat temu to jest tragedia.
To oczywista oczywistość, aczkolwiek dalej Polska to "zagłębie" jej produkcji i wszystki rozbija się o "dojśćia".
Kasa decyduje o tym co leży na ulicy, rachunek jest prosty:
jak Kowalski ma płacić 25 PLN za gieta, to lepiej jak Helmut zapłaci 10-12 EUR co daje blisko 50zł/g.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
01.09.2024, 21:48
(29.08.2024, 01:15)horsii napisał(a): Kiedyś amfetamina była mocniejsza. Zdecydowanie mocniejsza, lub inaczej - mniej rozcieńczona. Teraz ludzie wciągają po pół grama tego ulicznego barachła na raz i wołają że słabo. Nic dziwnego że słabo jak w tym co kupują jest max 5% amfetaminy. Oczywiscie to nie znaczy że nie można dostać dobrej, ale ogólnie, w porównaniu do tego co było takie ~20 lat temu to jest tragedia.
Ciężko mi porównać ulicę kiedyś z ulicą dziś, bo te 20 lat temu miałem dostęp do hurtu. Ostatnio chciałem spróbować po latach, towar "uliczny". Tak jak kiedyś pół worka starczało na 2-dniowy maraton, tak teraz zjadłem w niecałą noc całe 1g i po ubokach widziałem, że słabo było bo aż tak nie umierałem "jak zazwyczaj".
Ludzie się nie znają co dobre, jedzą całe życie gówno, to nawet nie wiedzą czy powinni mieć zastrzeżenia.
02.09.2024, 17:22
w necie idzie kupic przystepny temat jak rowniez taki co potrafi miec nawet w 98% zawartosci kofa a w 2% feta
13.10.2024, 16:33
Feta jest tak słaba że 5 ziadłem ostatnio po nepie nic nie dało dopy mają powera feta jakaś nie za piękna już w Polsce mamy bardzo dobra amfetaminę trzyma poziom.najbardzirj mi pasowała 2012 rok
13.10.2024, 17:22
(13.10.2024, 16:33)Yalasek napisał(a): Feta jest tak słaba że 5 ziadłem ostatnio po nepie nic nie dało dopy mają powera feta jakaś nie za piękna już w Polsce mamy bardzo dobra amfetaminę trzyma poziom.najbardzirj mi pasowała 2012 rok
Ja od 2009 roku mialem dostep do dobrej fetki zazwyczaj , czasem zdarzalo sie probowac z innych zrodel i tez czasem byla lipna rozowa , zolta albo slaba tez . Obecnie panuje u mnie deficyt tego srodka i poratowalbym sie czymkolwiek na probe
(13.10.2024, 17:22)Klaman napisał(a): Ja od 2009 roku mialem dostep do dobrej fetki zazwyczaj , czasem zdarzalo sie probowac z innych zrodel i tez czasem byla lipna rozowa , zolta albo slaba tez . Obecnie panuje u mnie deficyt tego srodka i poratowalbym sie czymkolwiek na probe
szukam jakiegos lidla sprawdzajac po sklepach zauwazylem duzo pochodnych fety. szukam samej starej dobrej fetki ?
ale nie ma to tamto w latach 2000 i trovhe wzwyz fetka klepala tak ze spacerujac noca od kumpli po calonocnym chlaniu wodki czulem ze z kazdym krokiem unosze sie w powietrzu delikatnie . niie wspomne juz o sluchaniu muzyki albo graniu w gry haha. naparstek wielkosci koncowki paznokcia klepal na dlugie godziny ahh kiedys to bylo teraz ciezko o taki towar. teraz jak masz dobry towar to polowka wystarczy ci na cala noc .. obdarowalbym kogos za wieksza ilosc takiego czyscioczka