Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
16.10.2024, 00:12
I wreszcie królewski odczynnik wrócił na salony! Dzieki wielkie padre i warto było czekać ;d
16.10.2024, 07:37
Mam nadzieję, że ta czwóreczka dotrwa do przyszłego tygodnia, bo w tym jeszcze daję sobie siana.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.10.2024, 11:38
Ja jednak wymiękłem i zamówiłem, ćpuńskie instynkty wygrały.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wissdomm miałem na myśli złożenie zamówienie w przyszłym tygodniu, ale jednak zamówiłem dzisiaj, bo w sumie to chodliwy towar, więc może szybko się skończyć
Edit: Epsiakos , to ostrzeżenie na pewno do mnie? Ja zawsze daję odpowiedź przez "Szybka odpowiedź", bo mi z telefonu tak łatwiej. Cytowałem może kilka razy na samym początku, ale już od dawna nie używam tego.
Edit: Epsiakos , to ostrzeżenie na pewno do mnie? Ja zawsze daję odpowiedź przez "Szybka odpowiedź", bo mi z telefonu tak łatwiej. Cytowałem może kilka razy na samym początku, ale już od dawna nie używam tego.
Epsiakos napisał 16.10.2024, 12:00:
Tyle czasu na forum jesteś i nie pamiętasz żeby używać funkcji "szybka odpowiedź" jak odpowiadamy na post nad nami.
Tyle czasu na forum jesteś i nie pamiętasz żeby używać funkcji "szybka odpowiedź" jak odpowiadamy na post nad nami.
16.10.2024, 12:11
(16.10.2024, 11:54)kurvvisko napisał(a): Wissdomm miałem na myśli złożenie zamówienie w przyszłym tygodniu, ale jednak zamówiłem dzisiaj, bo w sumie to chodliwy towar, więc może szybko się skończyć
No ja juz zamówienie złożyłem w poniedziałek Ale od dzisiaj jest wysyłka wiec czeka cwiczyc cierpliwosc, wszystko co dobre w koncu przyjdzie hehe
(16.10.2024, 12:36)Martin napisał(a): Wissdomm Jak się dobrze ułoży to jeszcze w tym tygodniu będziesz miał pakiet.
No właśnie z tego co czytam gołębie Pabla bardzo szybko latają
16.10.2024, 12:53
4memece już jest? No w koncu. Zobaczymy jak szybko sie rozejdzie. Ja zaklepuje