Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wódka
16.10.2024, 01:22
wódka to najlepiej czysta
a poza tym to szkoda, że soplica cały czas downsizing alkoholu robi i już przy 28% jest... Jeszcze chwila i to będą pomyje przepłukane alkoholem :/
a poza tym to szkoda, że soplica cały czas downsizing alkoholu robi i już przy 28% jest... Jeszcze chwila i to będą pomyje przepłukane alkoholem :/
16.10.2024, 11:19
Taką "wódkę" to za moich czasów przedszkolakom do podwieczorku podawali xD 0% niedługo będzie
16.10.2024, 12:35
wykrzywia ryj i nie klepie? super sprawa, czekam na nieklepiące ketony w tubkach
16.10.2024, 13:01
Ja gustuje w wódce Spacerowa okraszonej błęktnym opakowaniem, może i nie jest zbyt smaczna, może i nakrętka już fabrycznie nie trzyma szczelności nie mówiąc o próbie zakręcenia ale robi robotę.
18.10.2024, 00:23
Nie no alkohole 0% to jest już następny poziom zjebania ludzkiego xd
Jak słyszę jak ktoś chce pić alkohole pierwotnie mocne w wersji 0% dla smaku to mnie wykręca. Jeszcze piwko 0% jestem w stanie zrozumieć, ale wódka 0% do kieliszka i udajesz jak wykręca czy jak?
Jak słyszę jak ktoś chce pić alkohole pierwotnie mocne w wersji 0% dla smaku to mnie wykręca. Jeszcze piwko 0% jestem w stanie zrozumieć, ale wódka 0% do kieliszka i udajesz jak wykręca czy jak?
18.10.2024, 09:54
No ja na przykład nie rozumiem wina, czy wódki 0%, ale nie próbowałem, więc ciężko coś stwierdzić.
Piwko 0, ale czyste a nie jakieś radlery, jest dobre i czasem pijam.
Piwko 0, ale czyste a nie jakieś radlery, jest dobre i czasem pijam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność