Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
Ciesze się Twoim szczęściem, mam jednak prośbę zrób " SŁOWNIK YALASKA " w jakimś osobnym temacie aby rozumieć wszystkie słowa, stwierdzenia, bo czasami zastanawiam się czy to co piszesz to jakaś część jezyka esperanto.
W niedzelę nie tylko Ty składasz zamówienia u Escobar , mimo, że mało kiedy w niedzielę rozpisuje się tu Pablo to jednak, większość osób wie, że nasz Kolumbijczyk nie ma niedzieli wolnych, on i jego sztab pracuje 24/7.
Zgadzam się, że paki ostanio latają szybko, logistyka nie zawodzi.
W wyczekiwaniu NEP'a i 4MMC zaciągam moim odkurzaczem 3-CMC ICE, lada moment mój brzuch przyjmię obiad zamówiony pierwszy raz od niego w spostaci bombki z ładunkiem 4-CMC po wielu miesiacach przerwy od klefa, aż ciary na ciele występują już przed aplikacją.
Po niedzielnych odwiedzinach rodziny, znajomych po pogadaniu na 1000 tematów, czas na własne "co nieco" i "parę chwil" dla siebie.
Dobrego popołudnia i nocy dla wszystkich miłośników chemii doświadczalnej.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.10.2024, 18:34
Witam
Wróciło 4mmc biały kryształ , jutro wstawimy foto aktualnego sortu, wysyłka od środy. Zamówienia można już składać .
Zapraszamy
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc Jest
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
Wróciło 4mmc biały kryształ , jutro wstawimy foto aktualnego sortu, wysyłka od środy. Zamówienia można już składać .
Zapraszamy
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc Jest
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
16.10.2024, 14:13
Witam
Dostępność:
3cmc ICE wysyłka od piątku / poniedziałku
4mmc JEST
4cmc Jest
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
Dostępność:
3cmc ICE wysyłka od piątku / poniedziałku
4mmc JEST
4cmc Jest
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
16.10.2024, 22:35
Jak zwykle polecam sklep. Kontakt 10/10 dostawa dość szybko przyszło. No i towar pierwsza klasa bo o wzorowym bhp to już chyba każdy wie!
16.10.2024, 23:06
Mam pytanie co do odbioru bo nigdzie nie widzę takiej informacji. Każdy mówi o kodzie, czy chodzi o kod QR?
16.10.2024, 23:32
Gdy zamówisz zgodnie z regulaminem sklepu i przesyłka będzie na Ciebie czekać to dostaniesz we wiadomości email instrukcje jak sobie to odebrać.
18.10.2024, 10:13
Witam
Dostępność:
3cmc ICE Brak
4mmc JEST
4cmc Jest
3cmc Bandit Brak
cherry JEST
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK