Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - sniff
Ogólnie to sniff te "ukłucie w nosie" bo walnięciu pagona ja to uwielbiam ,chociaż jako początkujący tego nienawidziłem.
Bombki walę rzadko kiedy , śluzówka już tak zajechana że lepiej bym wyszedł oralnie na tym jeśli chodzi o fazę.
Generalnie nie opłaca się więcej niz 1-2g konsumować na raz, potem to jest marnotractwo towaru.
Ja używam rurki plastikowej odpowiednio skróconej , z banknotów nie lubię.
Bombki walę rzadko kiedy , śluzówka już tak zajechana że lepiej bym wyszedł oralnie na tym jeśli chodzi o fazę.
Generalnie nie opłaca się więcej niz 1-2g konsumować na raz, potem to jest marnotractwo towaru.
Ja używam rurki plastikowej odpowiednio skróconej , z banknotów nie lubię.
18.10.2024, 20:28
Od dłuższego czasu stosuję banknot ale zawsze jeden i ten sam sam więc myślę ,że nic groźnego na nim nie przeżyło. A co do tego ukłucia miałem dokładnie odwrotnie zrobiło się nieznośne przy każdej kresce.
18.10.2024, 21:32
(18.10.2024, 21:11)Bogdan Boner napisał(a): Jakie państwa mają najlepsze banknoty pod tym względem?
Banknoty australijskie składają się całkowicie z plastiku, więc powinny być najlepsze pod względem higieny ze względu na możliwość umycia ich pod bieżącą wodą. Jednak nie wiem po co ten flex - można przecież korzystać ze słomek, karteczek samoprzylepnych etc.