Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie
20.10.2024, 16:02
(19.10.2024, 21:48)Czeslawo napisał(a): PacLab - To zrozumiałe, kot_kreskowy miałeś gdzieś, kiedyś "czarną listę " samplarzy, można by ją zaktualizować.
Taaa, temat ściany wstydu jak zawsze aktualny...
Oczywiście, że gagatków trzeba oświecić, pół roku pobytu na tablicy zagwarantowane😁
Proszę mnie tylko oświecić, bo nie jestem w temacie, czy chodzi o akcję która była na początku jak sklep wystartował na forum czy było coś jeszcze?
Bo nie wiem czego i kogo szukać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.10.2024, 20:38
(20.10.2024, 13:26)Lukas1985 napisał(a): PacLab masz pw. Generalnie gdyby udało się, żeby ktoś nie ćpał miesiąc i poszedł w nootropy to już ma jakiś sens.
Co do samych nootropow. Zasadę działania znasz ? Bo nie wiem czy się rozpisywać.
Ja w nootropach siedzę od około 10lat. I generalnie odszedłem od tego. Dlaczego ? Ponieważ poszedłem w stronę produktów ziołowych które są mniej agresywne. Wszyscy którzy odchodzą od cpania powinni w pierwszej kolejności wyprostować serotoninę i GABA. Tu najlepsze wybory to dobra lecytyna, inozytol, l-theanina, tauryna, AAKG, Agmatyna, brahmi, konkretny wyciąg z rumianku itd
A tak naprawdę, żeby sprawdzić jak na kogoś działają nootropy to wystarczy piracetam + ginkgo biloba. Większość ludzi z for nie spożywa tłuszczy które wspomagają działanie nootropow. Do tego dieta kuleje a w nootropy w dużej mierze wspomagają krążenie i zużywanie paliwa przez mózg.
Co do tego forum - to tu sprawdzi się BDO, Tramal czy leki.
Z całego serca wam życzę żebyście mogli na trzeźwo i bez "ciągu" usiąść do jednej substancji i sprawdzić jak wieje... Na trzeźwiaka Nootropiki smakują tak jak powinny czyli poprawiają i wpsomagają pamięć i kognicję. Ale jak ktoś wali Nootropiki na zejście z melanżu to w sumie też można. Napewno zniwelujmy negatywne odziaływanie alko... Albo wbrew odwrotnie u niektórych pojawia się irytacja... Dlatego nieprzemyślane mixy mają współną nazwę....
OJOM.
24.10.2024, 19:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2024, 19:08 przez kot_kreskowy.)
(20.10.2024, 16:02)kot_kreskowy napisał(a): Taaa, temat ściany wstydu jak zawsze aktualny...
Oczywiście, że gagatków trzeba oświecić, pół roku pobytu na tablicy zagwarantowane😁
Proszę mnie tylko oświecić, bo nie jestem w temacie, czy chodzi o akcję która była na początku jak sklep wystartował na forum czy było coś jeszcze?
Bo nie wiem czego i kogo szukać.
Ponawiam pytanie, czego dotyczyła akcja samplowa?
(20.10.2024, 05:23)PacLab napisał(a): Jak jest coś takiego to ja też poproszę.
Tak, osoby które nie napisały opini zostaną umieszczeni na czarnej liscie.
Jest to narzędzie dzieki któremu Vendorzy mogą weryfikować ewentualnych testerów.
Tylko proszę o info czego dotyczyła akcja, kto takiee sample otrzymał a ja już resztą się zajmę.
Z czystą przyjemnością się zajmę 😎
Lista może być na PW wysłana lub tu, wszystko mi jedno
NIE dla OPIO !!!
26.10.2024, 23:37
(23.10.2024, 20:38)PacLab napisał(a): Z całego serca wam życzę żebyście mogli na trzeźwo i bez "ciągu" usiąść do jednej substancji i sprawdzić jak wieje... Na trzeźwiaka Nootropiki smakują tak jak powinny czyli poprawiają i wpsomagają pamięć i kognicję. Ale jak ktoś wali Nootropiki na zejście z melanżu to w sumie też można. Napewno zniwelujmy negatywne odziaływanie alko... Albo wbrew odwrotnie u niektórych pojawia się irytacja... Dlatego nieprzemyślane mixy mają współną nazwę....
OJOM.
O zdrową głowę można dbać na wiele sposobów. Nootropy nie są złe ale nie są dla każdego. Problem jest taki, że nootropy działają głównie na cdgylocjoline i nmda co może wiązać się z lękami i obniżeniem samopoczucia.
27.10.2024, 09:19
Lukas1985
Ziółka nie mają takiej skuteczności jak nootropy, zupełnie inna liga.
Druga sprawa, to też miałem dawniej poddenerwowanie i różne uboki przy produktach typu noopept.
Wiązało się to z nierowowagą w gospodarce neuroprzekaznikowej (depresja, fobią, lęki na żywo).
Zastosowanie leków różnego typu pozwoliło mi się odbudować i teraz nootropy działają bez żadnych uboków.
Także jeśli ktoś chce się za nie brać, to są dwie zasady:
- nie ćpać - ale tak poważnie, nie ze miesiąc przerwy i hura,
- wyrównać dopaminkę, serotoninę itd.
Ziółka nie mają takiej skuteczności jak nootropy, zupełnie inna liga.
Druga sprawa, to też miałem dawniej poddenerwowanie i różne uboki przy produktach typu noopept.
Wiązało się to z nierowowagą w gospodarce neuroprzekaznikowej (depresja, fobią, lęki na żywo).
Zastosowanie leków różnego typu pozwoliło mi się odbudować i teraz nootropy działają bez żadnych uboków.
Także jeśli ktoś chce się za nie brać, to są dwie zasady:
- nie ćpać - ale tak poważnie, nie ze miesiąc przerwy i hura,
- wyrównać dopaminkę, serotoninę itd.