Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ekstazy - wątek ogólny
Odnośnie krążków Panama/Chanii - zależy kto gdzie zmawiał,
Dobre, ale nie wybitne, a to dlatego, że profil pluszowy kanapwowy, jak muzyczka grała to się człowiek porusza wiadomo, jednak nie "wyrywa z kapci" w mojej ocenie nie są mega mocne takie - max. 8/10.
Jest to opinia kilku osób zaprawionych w tych sprawach.
Jeśli ktoś szuka emki, to prosze bardzo, bez fajerwerków, ale solidnie.
Dobre, ale nie wybitne, a to dlatego, że profil pluszowy kanapwowy, jak muzyczka grała to się człowiek porusza wiadomo, jednak nie "wyrywa z kapci" w mojej ocenie nie są mega mocne takie - max. 8/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.07.2024, 08:46
(10.07.2024, 22:52)Czeslawo napisał(a): Odnośnie krążków Panama/Chanii - zależy kto gdzie zmawiał,
No wiesz to zalezy czy Ci "zaprawieni w bojach" to jedli 2 dni temu czy tydzien lotow na emkach i zazyli Paname i dlatego byla nie za mocna...czy zrobili to jak nalezy po 2-2,5 miesiacach odstepu od serotogenikow ;-)
Bo jak slysze o zaprawionych w bojach to przychodzi mi an mysle jeden uzytkownik ktory czesto uzywa tego terminu a nawet naduzywa i nie jest to komplement
23.09.2024, 10:05
Jest sens zarzucać po zabawie z 4-cmc? Ile odczekać?
Jebać leszczy z lamusami się nie pieścić
23.09.2024, 10:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2024, 10:22 przez Lifeisbrutal.)
Rweqerew333 Moim zdaniem nie ma sensu zarzucać od razu po zakończeniu baletów na 4cmc. Jak dla mnie mdma nie poklepie tak dobrze. Najlepiej odczekać z tydzień jak nie dwa tygodnie minimum pomiędzy jednym a drugim euforykiem. No, ale jak już musisz zarzucić to odczekaj chociaż z 4 dni, ale nie bądź rozczarowany, że mdma klepie słabo.
19.10.2024, 23:32
Jakiś czas temu przypomniałem o ekstazy ?? Co to tak w ogóle jest ?? Czy chodzi o substancje aktywne czy o stan świadomości ?? Skąd wziął się termin ekstazy skoro chodzi o mdma ?? Może jest to pojęcie jakieś bardziej ogólne ?? Jak poczuć prawdziwą ekstazę ??
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
20.10.2024, 08:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2024, 08:34 przez Rweqerew333.)
Mglus808 ale to jest wątek o pigułkach.
Ekstaza to stan intensywnego uniesienia, który raczej nie występuje w normalnych warunkach.
Trzeba być chyba jakimś mnichem wprowadzonym w stan medytacji i jedności ze światem.
W kontekście piguł odnosi się do intensywnych uczuć euforii, empatii i bliskości z innymi.
Ekstaza to stan intensywnego uniesienia, który raczej nie występuje w normalnych warunkach.
Trzeba być chyba jakimś mnichem wprowadzonym w stan medytacji i jedności ze światem.
W kontekście piguł odnosi się do intensywnych uczuć euforii, empatii i bliskości z innymi.
Jebać leszczy z lamusami się nie pieścić
20.10.2024, 17:29
(15.02.2024, 18:32)horsii napisał(a): Wyskoczyl mu z nerwów. Ile się mozna wkurwiać jakimis ukraińcami...
@"Twilight Sparkle" my nie obalamy, my przeprowadzamy - jak w tytule - specjalną operację serotoninową. Żadne ćpanie. Idzie świetnie. xD
Jak ta specjalna operacja serotoninowa, zakończona czy dalej w trakcie ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !