Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy
25.09.2024, 06:20
(24.09.2024, 19:36)777 napisał(a): PHP to ponoć więcej popierdolenia niż przyjemności ja bym celował w samą pihp
Jak dla mnie PHP to jest ta półka co PVP ale prawda jest taka że alfy są wszystkie schizogenne. Poza tym jeśli chodzi o działanie już samo to wole PiHP, to jest najbardziej dopaminowa alfa dla mnie, jest w niej mniej noradrenaliny, i parano nie wjeżdża po niej w moim przypadku- chyba że grubo lecę. Czytałem że paranoję po alfach są wywoływane tym że smyraja też rec. Muskarynowe jednak ile w tym prawdy to nie wiem ale kojarzę że czytałem chyba na H ktoś badania podrzucił. To plus masa dopaminy i noradrenaliny i mamy jazdę
19.10.2024, 13:32
ktoś coś wie o dostępności jakiś dobrych pyrro typu apvp/aphp lub mdphp, ostatecznie mdpihp też ujdzie. aphp w bol się skonczyło, wiekszosc sklepów NL wyprzedane ma już nawet i mdpihp o mdphp już dawno zapomniałem, wiem że niby 3**c4c*c.c** mają miec mdphp ale jakiś kryształ, a sceptyczny jestem do tego i zaden dotychczas testowany sort w tej postaci nie był mdphp w moej ocenie, wyznacznik mam prosty jeśłi nie jestem w stanie zrobic z czegos freebase mdphp to nie jest to mdphp, tak czy owak minimalnie sprzedaja 100g za 1500eur wiec za cos czego nie jestem do konca pewny raczej nie kupię za tyle. Dramat z pyrro się zaczyna robi a będzie tylko gorzej pewnie. Jak dla kogoś używającego na codzień blisko 20 lat tego czy tamtego pyrro, ciężkie czasy nastały.
Maniek napisał 19.10.2024, 14:39:
Regulamin forum zabrania podawania linków do sklepów, które nie są w dziale partnerskim.
Regulamin forum zabrania podawania linków do sklepów, które nie są w dziale partnerskim.
25.10.2024, 11:59
(19.10.2024, 14:15)777 napisał(a): klejofas jest kilka sklepów które mają mdpihp (około 30euro za sztukę) i są tutaj o nich wątki
Jak byś mógł wskazać które to, bo gdzie nie wschodzę to out of stock, poza jednym co ma max 1g możliwe do zamówienia. 3f-pihp 3f-pihpi apcyp, mfpvp to bardziej podroby niż pełnoprawne pyrrro, szkoda kasy. aphp od bo.. zamówiłem na razie i udalo mi sie ostatnie 10g mdphp freebase wyrwac od abc.. Testował ktoś 3f-pihpa-BPVP? Jadę zaraz wziąć sztukę na test i zajadę po mdphp w tabletkach, chwilowo jestem happy z efektów. Tylko mniej z cen i z dostepnosci.