Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
23.06.2022, 16:44
faktycznie paki lataja jeszcze szybciej za co duzy plus co do hexa wypowiem sie jutro co sie zmienilo lub w sobote
24.06.2022, 08:35
Robię kwa kwa jak kaczka
Wlasnie odebrałem
Kapitan
Mordo nie dam Ci bardzo porównania bo bo z tego co miałem tydzień temu to aby jedną chmurę złapałem a reszta poszła dla Czarnahexx tam więc pytaj
Jedynie co to wydaje mi się, że ten sort ze zdjęcia jest jest bardziej miększy.
Nie powiem bo chmurę złapałem może zrobię sniffa jeszcze .
Pozdrowienia dla Czarnahexx
Zaraz ma do mnie dzwonić i jak mnie przekona, żeby jebnąć ______/ to być może pójdzie
Ps.
Tak wgl to odkąd caly czas jest ten analogue to aby raz zajebałem kreskę, przynajmniej raz vapo z każdą paczką i 2 razy iv.
Najlepiej wypadło iv ale aby jedno bo drugin razem dałem około 300mg wjazd był kosmos a potem lekka paranoja wjechała.
Kapitan
Mordo nie dam Ci bardzo porównania bo bo z tego co miałem tydzień temu to aby jedną chmurę złapałem a reszta poszła dla Czarnahexx tam więc pytaj
Jedynie co to wydaje mi się, że ten sort ze zdjęcia jest jest bardziej miększy.
Nie powiem bo chmurę złapałem może zrobię sniffa jeszcze .
Pozdrowienia dla Czarnahexx
Zaraz ma do mnie dzwonić i jak mnie przekona, żeby jebnąć ______/ to być może pójdzie
Ps.
Tak wgl to odkąd caly czas jest ten analogue to aby raz zajebałem kreskę, przynajmniej raz vapo z każdą paczką i 2 razy iv.
Najlepiej wypadło iv ale aby jedno bo drugin razem dałem około 300mg wjazd był kosmos a potem lekka paranoja wjechała.
Kapitan
Mordo do wieczora to napewno nie sprawie bo mam inne plany .
Jedynie Buszek bo krócej trzyma i łagodniej działa
Co nie zmienia faktu, że nie przepadam za tym .
Oo proszę czyżby jakaś pomyłka bo drugi email dostałem właśnie.
Niechce chce mi się nerazie wychodzić sprawdzić czy to o tą samą rakietę chodzi .
Potem to zweryfikuję.
Mordo do wieczora to napewno nie sprawie bo mam inne plany .
Jedynie Buszek bo krócej trzyma i łagodniej działa
Co nie zmienia faktu, że nie przepadam za tym .
Oo proszę czyżby jakaś pomyłka bo drugi email dostałem właśnie.
Niechce chce mi się nerazie wychodzić sprawdzić czy to o tą samą rakietę chodzi .
Potem to zweryfikuję.