Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
28.10.2024, 00:33
Cześć.
Kolega kazał przekazać że z Escobarem zawsze się idzie dogadać. Wychodzi na to że traktuje swoich klientów tak jak on sam chciał by być traktowany.
Pozdrawiam.
Kolega kazał przekazać że z Escobarem zawsze się idzie dogadać. Wychodzi na to że traktuje swoich klientów tak jak on sam chciał by być traktowany.
Pozdrawiam.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
01.11.2024, 23:09
Witam
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc BRAK
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc BRAK
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
03.11.2024, 08:16
paka szybko doszla, pakowanie mistrzostwo 10/10, kontakt szybki i sprawny, 4mmc w chuj dobre i mocne, jedyne co sie nie zgadza to fakt, ze dostalem piatke mniej niz powinienem, ale zapewne nie bylo to zrobione specjalnie, tylko przez pomylke, wiec trudno
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
03.11.2024, 08:34
Nightmares w takich przypadkach zgłasza się reklamację na maila Escobara. Na pewno rozwiązalibyście tą kwestię.
Jebać leszczy z lamusami się nie pieścić
03.11.2024, 08:48
wiem, ale nie chce mi sie tego ogarniac szczerze, jestem za granica i wedlug regulaminu wiesz w jakiej sytuacji bylem, dla siebie tematu mam tyle ile mialem miec, po prostu pare euro mniej odzsyskam z reszty i nie zalezy mi za bardzo na tym
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
03.11.2024, 12:06
Szybko 4cmc znikło dobrze że czeka na mój powrót z Holandii odłożone 25 😂. To tylko świadczy o tym że było kozackie panowie co?
Be objective and honest.
03.11.2024, 14:59
Wróci kiedys A-PVP? Albo analog Hexena? Albo prawilny hex?
Brakuje alf ogólnie.
Benzo tez fajnie byłoby widzieć. Najlepiej w prochu. Jescze LSD i nie trzeba zamawiać nigdzie indziej
Brakuje alf ogólnie.
Benzo tez fajnie byłoby widzieć. Najlepiej w prochu. Jescze LSD i nie trzeba zamawiać nigdzie indziej
03.11.2024, 15:13
(03.11.2024, 12:06)JureKiler napisał(a): Szybko 4cmc znikło dobrze że czeka na mój powrót z Holandii odłożone 25 😂. To tylko świadczy o tym że było kozackie panowie co?
JAK NA RAZIE kozackie ... to jest wszystko co miałam przyjemność testować od Pablo w labolatorium .
Widać, że vendorowi zależy na jakości, i nie zamawia byle czego... a czasami miałam obawy, że ( jak wielu ) będzie wciskać "czysty/nieczysty sort" byle się stan licznika na koncie zgadzał.
Escobar jestem pod wrażeniem! Sprzedawcy w Polsce powinni brać przykład...
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM