Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
16.10.2024, 20:34
Jakby nie miał złych zamiarów to wpłaciłby kaucje pozdrawiam.
Be objective and honest.
24.10.2024, 19:04
Mi tam z miesiąc temu wysłali 7 produktów do testu. Nawet całkiem spoko sorty, mialem gdzieś zdjęcie, ale nie mogę na tą chwilę znaleźć. Nic za to nie płaciłem wysłali sami od siebie. Nikogo broń boże nie namawiam do skladania jakich kolwiek zamówień, każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa. Ja osobiście dostałem sample za darmo. Lecz po tych wszystkich postach nie zaryzykował bym kupna większej ilości. Ale jak juz napisałem każdy ma swój rozum.
Ps. Jednak znalazłem foto. Taki to był sprzęt. Jeszcze raz zaznaczam kurwa mac nie namawiam do zamawiania każdy zrobi jak uważa! By mi jakas kurwa później nie zarzuciła że ja kogos naganiam lub promuję!!!!
Ps. Jednak znalazłem foto. Taki to był sprzęt. Jeszcze raz zaznaczam kurwa mac nie namawiam do zamawiania każdy zrobi jak uważa! By mi jakas kurwa później nie zarzuciła że ja kogos naganiam lub promuję!!!!
25.10.2024, 07:28
Jak dla moich szczurów to chyba taki sam w działaniu, na nich tylko alfa inaczej działała hehe.
03.11.2024, 15:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2024, 16:35 przez Sniffiarz97.
Powód edycji: Wziąłem pod uwagę, że podbijam tym post do góry. Póki paczka przyjdzie lub nie to zostawiam na razie
)
Za 30 zł dostałem 7 sampli, NEP, feta, LSD, 3cmc/MMC, cherry, fale Coco 4cmc, wszystko w okolicach pół grama. Wszystko było mocne i dobre jakościowo. Powiem tak, długo myślałem nad tym czy nie zamówić ponownie, ale z przyczyn takich, że nie umiem za bardzo korzystać z dark net, a chciałem jakąś fetę kupić to zamówiłem piątkę. Jeżeli faktycznie mnie oszukał to 200zl nie straszne. Dam znać czy paka dojdzie