Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Naganiacz Olan
29.10.2024, 22:11
Szyderca wykurwiaj ode mnie
Bogdan Boner wał się na cyce xd
Od teraz kończę z teorzeniem pseudonaukowego bełkotu...
Jebać stare baby!!!!
Bogdan Boner wał się na cyce xd
Od teraz kończę z teorzeniem pseudonaukowego bełkotu...
Jebać stare baby!!!!
31.10.2024, 20:02
Bogdan Boner przepraszam myślałem że to znowu jakiś atak bo ciągle ktoś mnie atakuje
Szyderca jesteś pionkiem i facetem o postawie hejtujacej jak jakiś gówniarz
Szyderca jesteś pionkiem i facetem o postawie hejtujacej jak jakiś gówniarz
04.11.2024, 10:34
A co colllabo to frogg? Skąd ta pewność?
A po za tym Ja nigdy nie oczernialem i nie pomawialem Pablo. No bez jaj.
Odjebalem jedną akcję w życiu. Taka raz mi się zdarzyła, bylem na ciągu, nie myślałem do końca trzeźwo i poszła gafa. Ale tak to nie odjebalem nigdy nic. Wiec tez nie rozumiem dlaczego tak na mnie się uwzieto. Mam ,39lat
20lat w nałogu.
Latało się za kasą po ulicy nie raz
Jestem 85 rocznik. Znam stare czasy, znam zasady
Tutaj raz wpadka posza za którą przeprosiłem nie raz. Nic złego nie odpierdalam przecież juz. Nie wyzywam nikogo. Nie atakuje. Swoje przemyślalem.
Nie rozumiem dlaczego nadal nie mogę mieć takie same przywileje jak każdy inny użytkownik?
Za jedną wpadkę,?
A po za tym Ja nigdy nie oczernialem i nie pomawialem Pablo. No bez jaj.
Odjebalem jedną akcję w życiu. Taka raz mi się zdarzyła, bylem na ciągu, nie myślałem do końca trzeźwo i poszła gafa. Ale tak to nie odjebalem nigdy nic. Wiec tez nie rozumiem dlaczego tak na mnie się uwzieto. Mam ,39lat
20lat w nałogu.
Latało się za kasą po ulicy nie raz
Jestem 85 rocznik. Znam stare czasy, znam zasady
Tutaj raz wpadka posza za którą przeprosiłem nie raz. Nic złego nie odpierdalam przecież juz. Nie wyzywam nikogo. Nie atakuje. Swoje przemyślalem.
Nie rozumiem dlaczego nadal nie mogę mieć takie same przywileje jak każdy inny użytkownik?
Za jedną wpadkę,?