Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmarli użytkownicy
03.11.2024, 06:31
Kurwa jak o tym czytam to płakać mi się chce, już mam łzy w oczach. Zdecydowanie zbyt szybko odszedł..miał jeszcze całe życie przed sobą..
03.11.2024, 13:17
Kurde nie znałem chłopaka bo za świeży na forum jestem. Ale każdego szkoda ehhh przykro mi. Kondolencje dla rodziny i najbliższych.....
Ps. Ile lat miał ?
Opio to najgorsze zło. Bardzo cienka granica między życiem a śmiercią. Ja nigdy opio nie ruszałem i nie zamierzam.
R.I.P.
Ps. Ile lat miał ?
Opio to najgorsze zło. Bardzo cienka granica między życiem a śmiercią. Ja nigdy opio nie ruszałem i nie zamierzam.
R.I.P.
03.11.2024, 15:36
(03.11.2024, 06:31)Lifeisbrutal napisał(a): Kurwa jak o tym czytam to płakać mi się chce, już mam łzy w oczach. Zdecydowanie zbyt szybko odszedł..miał jeszcze całe życie przed sobą..
a ja siępopłakałam
i nawet nie jest mi z tego powodu głupio
bo pomimo tego, że jechałam z nim równo ( a on ze mną taki urok ) to go nawet lubiłam
ja pierdolę, dalej w to nie wierzę ...kurwa
03.11.2024, 15:50
Też tu napisze swojego posta.
Znałem go chyba od 2019r jak jeszcze nawet nie był pelnoletni. Miał wzloty i upadki, ale był naprawdę inteligentnym chłopakiem, który nawet miał w życiu jakiś cel i chciał coś osiągnąć. Niestety zgubiła go pewność siebie. W życiu bym nie przypuszczał, że do tego dojdzie, ale w zasadzie patrząc przez pryzmat tego co bral i w jakich dawkach można było się tego spodziewać.
Faktycznie tutaj największą rolę odegrała substancja, ale jedni odchodzą przez jednorazowa zabawę, a inni przez skutki wieloletniego karnawału.
Szanujmy siebie i swoje zdrowie na ile to możliwe i cpajmy z głową.
Znałem go chyba od 2019r jak jeszcze nawet nie był pelnoletni. Miał wzloty i upadki, ale był naprawdę inteligentnym chłopakiem, który nawet miał w życiu jakiś cel i chciał coś osiągnąć. Niestety zgubiła go pewność siebie. W życiu bym nie przypuszczał, że do tego dojdzie, ale w zasadzie patrząc przez pryzmat tego co bral i w jakich dawkach można było się tego spodziewać.
Faktycznie tutaj największą rolę odegrała substancja, ale jedni odchodzą przez jednorazowa zabawę, a inni przez skutki wieloletniego karnawału.
Szanujmy siebie i swoje zdrowie na ile to możliwe i cpajmy z głową.
04.11.2024, 12:10
PUDZILLA MORDO TY MOJA WSZEDŁEM NA FORUM TYLKO BY CI TO NAPISAĆ, BYŁEŚ I JESTES WPORZADKU MORDA, SZKODA ŻE TAK SZYBKO ODSZEDŁEŚ Z TEGO ŚWIATA!!! KTO TERAZ BĘDZIE ZE MNĄ JECHAŁ Z SAMPLARZAMI W NAGRODĘ POWIEM CI KOLESZKO, ŻE YALASEK DOSTAŁ BANA NA GŁÓWNE I INNE MULTI KONTA. 3 MAJ SIE TAM, KIEDYŚ SIĘ SPOTKAMY! SPOCZYWAJ W SPOKOJU !!! [*] BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ WUJEK SZYDI!!
04.11.2024, 12:57
Jest szansa się dowiedzieć co było przyczyną? Żeby przestrzec się na przyszłość bo z tego co mi się kojarzy to chyba też sterydy brał kolega
04.11.2024, 19:25
Ja nie mogę w to uwierzyć i gdzieś z tyłu głowy mam taką nadzieję, że jednak to tylko z jakiegoś powodu mistyfikacja i pójdę do Niego i wszystko będzie ok tak naprawdę...
Szczerze mówiąc od dawna jak tak patrzyłem na Jego dawki i co bierze miałem gdzieś w środku takie złe przeczucie, że może któregoś dnia przedobrzyć...
Smutek...
Szczerze mówiąc od dawna jak tak patrzyłem na Jego dawki i co bierze miałem gdzieś w środku takie złe przeczucie, że może któregoś dnia przedobrzyć...
Smutek...
05.11.2024, 06:55
(03.11.2024, 13:17)TamiZpowrotem napisał(a): Kurde nie znałem chłopaka bo za świeży na forum jestem. Ale każdego szkoda ehhh przykro mi. Kondolencje dla rodziny i najbliższych.....
Ps. Ile lat miał ?
R.I.P.
Nawet w obliczu śmierci łżesz jak pies.
Odejdź, po prostu wyjdź!