Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
12.11.2024, 16:30
Lukas1985 chłopie o czym Ty pierdolisz. Nikt nikomu utrzeć nosa nie chce. Po krótkiej rozmowie można wywnioskować kto to jest. Ten sam styl pisania, te same błędy. Plus się mu nie przedstawiłam a o dziwo wiedział kim jestem 🤣 znaczy mój chłop pisał do niego a on odpowiadał jakby kobiecie 🤣 bo myślał że to ja
12.11.2024, 16:47
(12.11.2024, 15:54)Lifeisbrutal napisał(a): Lukas1985 A chciał 30 zł za sample tzn za wysyłkę i pakowanie tak jak tutaj? Czy tam były darmowe? Pytam bo nie siedzę na tamtym forum.
Na hypku również chciał 30zł za wysyłkę. Nie wiem czy od każdego użytkownika czy tylko od niektórych, ale fakty takie są, że opłaty były pobierane, podobnie jak na forum dopal.
"Prosimy niżej wymienione osoby o zgłoszenie się do nas na adres e-mail ********e-mail sklepu******** w celu dokonania opłaty za wysyłkę w kwocie 30 PLN oraz podania danych do wysyłki. Pozostałe osoby, które nie są wymienione poniżej, dokonały opłaty wraz z podaniem danych do wysyłki.W przeciwnym razie wysyłka nie zostanie zrealizowana. Czas na zgłoszenie upływa dzisiaj o godzinie 20."
12.11.2024, 17:22
(12.11.2024, 16:30)kinia03x napisał(a): Lukas1985 chłopie o czym Ty pierdolisz. Nikt nikomu utrzeć nosa nie chce. Po krótkiej rozmowie można wywnioskować kto to jest. Ten sam styl pisania, te same błędy. Plus się mu nie przedstawiłam a o dziwo wiedział kim jestem 🤣 znaczy mój chłop pisał do niego a on odpowiadał jakby kobiecie 🤣 bo myślał że to ja
Potwierdzam, pisałem moim zdaniem również 99% ekipa żaby
Be objective and honest.
12.11.2024, 18:07
(12.11.2024, 16:47)Maniek napisał(a): Na hypku również chciał 30zł za wysyłkę. Nie wiem czy od każdego użytkownika czy tylko od niektórych, ale fakty takie są, że opłaty były pobierane, podobnie jak na forum dopal.
"Prosimy niżej wymienione osoby o zgłoszenie się do nas na adres e-mail ********e-mail sklepu******** w celu dokonania opłaty za wysyłkę w kwocie 30 PLN oraz podania danych do wysyłki. Pozostałe osoby, które nie są wymienione poniżej, dokonały opłaty wraz z podaniem danych do wysyłki.W przeciwnym razie wysyłka nie zostanie zrealizowana. Czas na zgłoszenie upływa dzisiaj o godzinie 20."
Masz rację. Mój błąd.
13.11.2024, 14:30
Zamowilem dla znajomego bo mnie prosil o Nepa, wpadlo troche innych rzeczy rowniez wiec jak dostane reszte opinii to napisze cos bo prosil mnie zwyczajnie zebym opisal jak bylo itp
Ze swojej strony dodam ze Nep wporzadku
Ze swojej strony dodam ze Nep wporzadku
13.11.2024, 14:53
kot_kreskowy
Po tych pamiętnych akcjach z wakacji u nas na forum, nie ma co się dziwić, że ludzie podchodza z duża rezerwą, do nowych tworów.
Zgadzam się, że nie ma sensu przyprawiać komuś gęby, bo jak ktoś popłynął z kasą, to zastanowi się teraz kilka razy, zanim zaufa, to logiczne.
Epsiakos
Nep kryształ/kamień, puder ?
Po tych pamiętnych akcjach z wakacji u nas na forum, nie ma co się dziwić, że ludzie podchodza z duża rezerwą, do nowych tworów.
Zgadzam się, że nie ma sensu przyprawiać komuś gęby, bo jak ktoś popłynął z kasą, to zastanowi się teraz kilka razy, zanim zaufa, to logiczne.
Epsiakos
Nep kryształ/kamień, puder ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !