Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
4 godzin(y) temu
Nikt nie płacze, jak zamawiasz takie ilości z rzędu 100 i więcej to może bym płakał jakby było coś nie tak. Prawda taka, że na razie na forum nie ma za bardzo co kupować, 3cmc/4cmc i nic więcej. Byłaby inna konkurencja to inaczej by wyglądało. Zapewne sporo ludzi i tak tam zamawia i nie przyznaję się do tego, nie wierzę w to że ludzie co non stop piszą o ten NEP nie pokusili się złożyć tam zamówienia
4 godzin(y) temu
Ja dogadałem paczkę z tym vendorem jak wyląduje dam znać o wstawię fotki.
Mam dostać fake Coco, 4cmc, amph.
Mam dostać fake Coco, 4cmc, amph.
1 godzinę temu
Lukas1985 a żaba to duch? Czy duch to żaba?
Ja dodam jeszcze bardzo ciekawy artefakt.
No Panowie, kto pamięta?
Że duch miał takie worki i zawsze pisał "APF" czy jakoś tak, zawsze się zastanawiałem czy tam jest AMF czy APF
No i co teraz powiecie? Ja daję sobie łapy upierdolić bo wiem kto to pisał tym markerem (mam sporo fot sortów ducha i pisanych tym identycznie )
Ps.Zdjęcie pożyczone z 1 strony od kogoś.
Ja dodam jeszcze bardzo ciekawy artefakt.
No Panowie, kto pamięta?
Że duch miał takie worki i zawsze pisał "APF" czy jakoś tak, zawsze się zastanawiałem czy tam jest AMF czy APF
No i co teraz powiecie? Ja daję sobie łapy upierdolić bo wiem kto to pisał tym markerem (mam sporo fot sortów ducha i pisanych tym identycznie )
Ps.Zdjęcie pożyczone z 1 strony od kogoś.
1 godzinę temu
Blade12 właśnie ja doskonale o tym wiem i pierwsze co zrobiłem jak zobaczyłem to "APF" to wszedłem w galerie i szukałem.
Proszę sobie zerknąć
Później jak znajdę to wstawię identyko te foto co wstawiłem wyżej z APF od aleksander37 , te samo pismo
Gdyby dział ducha był odblokowany było by prościej bo fot miałem ze 100 a na telefonie zostało kilka.
Proszę sobie zerknąć
Później jak znajdę to wstawię identyko te foto co wstawiłem wyżej z APF od aleksander37 , te samo pismo
Gdyby dział ducha był odblokowany było by prościej bo fot miałem ze 100 a na telefonie zostało kilka.