Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
BHP - Telefon
10.04.2022, 22:20
Dlatego każdy powinien zachowywać chociaż minimalne BHP, choć tak jak wiadomo wielu ma całkowicie wyjebane, kupuje na 4 coins ze swojego konta bankowego bezpośrednio na portfel vendora, nie używają VPN + Tora, lub chociaż samego Tora, biorą paczki na swój legitny numer telefonu, albo co jeszcze lepsze asy - na swój adres domowy i swoje prawdziwe dane...
10.04.2022, 22:25
przeszkolenie powinno byc obowiązkowe
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.04.2022, 22:29
dimiliki to są rzeczy, których nie przeskoczysz. Możesz rozkręcać swój telefon ile chcesz. Ktoś wpadnie z towarem od Ciebie rozjebie się i koniec. Nie musi Cie znać powie gdzie, kiedy, skad ma kontakt i po nitce do kłębka.
Tak jak pisze, trzeba dbać o podstawowe BHP, żeby samemu sobie nie szkodzić. Jeśli w to co robimy włączamy inne osoby to możemy tylko wierzyc, że będą w porządku. Takie ryzyko zawodowe.
Tak jak pisze, trzeba dbać o podstawowe BHP, żeby samemu sobie nie szkodzić. Jeśli w to co robimy włączamy inne osoby to możemy tylko wierzyc, że będą w porządku. Takie ryzyko zawodowe.
10.04.2022, 22:33
Jedynie co pozostało to założyć skep w sieci ciekawi mnie jak to wygląda z perspektywy sprzedaży internetowej
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
14.04.2022, 11:26
Siemanko pytanko mam , mial ktoś kiedyś taki przypadek że telefon nagle się sam wyłączył i pokazała się ikona android i napis kasuje. I tak na dwóch telefonach jednocześnie w tym samym czasie.. pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją, przywróciło mi telefon do fabrycznych ustawień... i nawet jak to ktoś zrobił to czy po usunięciu wszystkiego teraz telefon jest bezpieczny ? Prosze o pomoc bo jestem w szoku...
14.04.2022, 15:49
Szyderca tutaj bardziej omawiamy kwestie działania forum, ale skoro już napisales no to dosyć dziwna sprawa.
Telefon się włączył z blokady ekranowej czy jakby z kompletnego wyłączenia? Jak z blokady to możliwe, że to przez ingerencję osoby 3, a jak z kompletnego wyłączenia to nie jest chyba mozliwe.
Telefon się włączył z blokady ekranowej czy jakby z kompletnego wyłączenia? Jak z blokady to możliwe, że to przez ingerencję osoby 3, a jak z kompletnego wyłączenia to nie jest chyba mozliwe.
14.04.2022, 18:19
14.04.2022, 18:35
(14.04.2022, 18:19)Szyderca napisał(a):hulerkfow23nie rozumiem trochę pytania, ale powiem tak telefon mojej girl ladowal się ja byłem na swoim telefonie akurat nic nie robiłem ale ekran byl włączony bo miałem coś zrobić i nagle zgasł i pokazała się ikona android i ze kasuje , poczym zostało wszystko przywrócone do fabrycznych funkcji i co najważniejsze girl miała to samo w tym samym czasie co ja .... jak to możliwe? Skoro girl używa WiFi a ja internet z fona ?
Haha no niezle. Nie wiem co się stało, ale to nie jest raczej nic przypalowego