Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy matka ćpie że wiesz? Stosunek otoczenia do tego że zażywacie.
02.12.2024, 09:27
Wiedzą, wiedzą też że nie pije i nie pale i to moja forma "relaksu" Oczywiście, że nie popierają tego, ale każdy ma prawo żyć po swojemu
09.06.2025, 07:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2025, 07:23 przez Lifeisbrutal.)
No jeszcze nie słyszałem o czymś takim żeby rodzina, bliscy popierali formę uzależnienia. Fakt zdarzają się rodziny, które mają wyjebane na to, ale no.
09.06.2025, 11:04
Różoweokulary podejrzewam, że większość naszych rodzin jest im przeciwna. Ale alko już jak najbardziej spoko jest dla nich 🙂↔️
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.06.2025, 11:11
Wiem, że to nie do mnie, ale zawsze tak było jest i będzie . Narkotyki nie i chuj, ale alko przy imprezie rodzinnej zawsze musi być.
10.07.2025, 22:38
Stosunek mojego otoczenia do ćpania i japka jest oczywiście negatywny, dzięki czemu znajomi i przyjaciele szybko mnie prostują w przypadku ewentualnej wpadki - ponieważ zawsze ich w takiej sytuacji o wszystkim informuje.
Jednak najgorsze są reakcje mojej rodzinki w aktywnym nałogu, która to ostro krytykują mnie w taki wypadku, jednocześnie mocno mnie obwiniając i stara się wzbudzić we mnie poczucie winy. No u siebie jednak takiej winy nie widzą - skąd ja to jeszcze znam? 🤔
Jednak najgorsze są reakcje mojej rodzinki w aktywnym nałogu, która to ostro krytykują mnie w taki wypadku, jednocześnie mocno mnie obwiniając i stara się wzbudzić we mnie poczucie winy. No u siebie jednak takiej winy nie widzą - skąd ja to jeszcze znam? 🤔
11.07.2025, 00:25
Matula wie i sama choć ma problem z alko to lubi sobie puścić czasem szczura. Jak jej się kończy białe to zastępuje potem tabaką Red Bull XD