Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
05.12.2024, 16:20
Vendor wydaje kasę wysyła Ci 5g -, 5 rodzajów palenia a Ty nie jesteś w stanie napisać coś więcej niż dobre palenie?
Policz sobie ile wyszło na wysyłkę i za sam materiał i pomyśl czy jak byś był vendorem chciałbyś otrzymać takie recenzje bez żadnego zdjęcia nawet a wydałeś na to hajs.
Nie przesadzaj.
Policz sobie ile wyszło na wysyłkę i za sam materiał i pomyśl czy jak byś był vendorem chciałbyś otrzymać takie recenzje bez żadnego zdjęcia nawet a wydałeś na to hajs.
Nie przesadzaj.
05.12.2024, 16:27
Pisze się konkretnie: jakie dawkowanie, jaki czas działania, jakie efekty po badaniach, piszesz co wcześniej badałeś i czy masz tolerkę na daną substancję, itp. itd. Jakoś inni potrafili opisać w bardziej rozbudowany sposób te same produkty, które Ty opisywałeś.
05.12.2024, 16:42
@"Inferno" To wyszło gdzieś mniej więcej 18,50zl
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
06.12.2024, 11:11
A wiecie co ja bym wprowadzil ?
Sa tu osoby beda pamietac.
X lat temu na rozowym byl dzial testerzy i oni lapali sample i pisali recki ustalonym szablonem.
Nie bylo problemu, ze opinia byla nie wiarygoda czy albo opierdolone bylo wszystko na raz a z osoba kazda aubstancja byla opisa "Super dziala tak jak trzeba ksiazkowo itp..."
Takie osoby byly weryfikowane a nie ktos jedzie w ciagu i pisze ze zajebiste duzo euforii.
To by rozwiazalo problem braku opini, niewiarygodnych ich i cala masa tego czego sie tu czapiaja ludzie, ktory maja wiecej oleju w glowie i wiedza jak sie obchodzic z substancjami i ile co jak trzeba odczekac, zeby co kolwiek napisac nie lizac dupy vendorowi .
Przedewszystkim osoby nieprzecpane .
Problem sie rozwiaze
Sa tu osoby beda pamietac.
X lat temu na rozowym byl dzial testerzy i oni lapali sample i pisali recki ustalonym szablonem.
Nie bylo problemu, ze opinia byla nie wiarygoda czy albo opierdolone bylo wszystko na raz a z osoba kazda aubstancja byla opisa "Super dziala tak jak trzeba ksiazkowo itp..."
Takie osoby byly weryfikowane a nie ktos jedzie w ciagu i pisze ze zajebiste duzo euforii.
To by rozwiazalo problem braku opini, niewiarygodnych ich i cala masa tego czego sie tu czapiaja ludzie, ktory maja wiecej oleju w glowie i wiedza jak sie obchodzic z substancjami i ile co jak trzeba odczekac, zeby co kolwiek napisac nie lizac dupy vendorowi .
Przedewszystkim osoby nieprzecpane .
Problem sie rozwiaze
06.12.2024, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2024, 11:23 przez Lifeisbrutal.)
EmStO Skoro ktoś potrafi się naćpać to powinien równie i dobrze umieć napisać recenzję. I to wcale nie muszą być jakieś wygórowane recenzje, Maniek dał przykład.
Ja przytoczylem przyklad jak bylo na rozonym i mi sie to podobalo.
Nagrody nagrodami ale indywidualne akcje samplowe, ktora dany vendor prowadzi to juz dla inna sprawa .
Takie jest moje zdanie na ten temat nie kazdy musi sie zgadac.
Rozwiaze to problem pisani opini tylko po to zeby dostac kolejne sample.
Wyznaczyc iles osob odpowiednich do tego co wrzucaja substancje sporadycznie nie majach tolerancji w lini prostej do Pakistanu .
Dam przyklad na sobie jak bym dostal teraz mdma i napisal zajebiscie dziala itp to bym sklamal bo nie ma prawa na mnie zadzialac .
To sami inni, kotrzy zjedza torbe cmc a poten zjedza molly czy 4mmc i napisza ze dzialanie ksiazkowe. Chyba z dupy strony.
W taki sposob vendor lepiej na tym wyjdzie niz taki opinie lizace dupe i nie dokonca szczere .
Nagrody nagrodami ale indywidualne akcje samplowe, ktora dany vendor prowadzi to juz dla inna sprawa .
Takie jest moje zdanie na ten temat nie kazdy musi sie zgadac.
Rozwiaze to problem pisani opini tylko po to zeby dostac kolejne sample.
Wyznaczyc iles osob odpowiednich do tego co wrzucaja substancje sporadycznie nie majach tolerancji w lini prostej do Pakistanu .
Dam przyklad na sobie jak bym dostal teraz mdma i napisal zajebiscie dziala itp to bym sklamal bo nie ma prawa na mnie zadzialac .
To sami inni, kotrzy zjedza torbe cmc a poten zjedza molly czy 4mmc i napisza ze dzialanie ksiazkowe. Chyba z dupy strony.
W taki sposob vendor lepiej na tym wyjdzie niz taki opinie lizace dupe i nie dokonca szczere .
06.12.2024, 11:46
Lifeisbrutal tym bardziej, że "regulamin" akcji samplowej jest dość jasny, tak samo jak regulamin nagród. Nie trzeba umieć pisać poezji nie wiadomo jakiej skali, wystarczy te kilka zdań na temat odczynnika.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
06.12.2024, 12:26
(04.12.2024, 22:15)Inferno napisał(a):
Tą mendę trzeba wpisać
Co to kurwa za opinie są?
Po pierwsze, proszę opanować słownictwo.
Po drugie kolegi
Odnieś się proszę do sytuacji, czy zostałeś dopisany do listy testerów/było to zamowienie/były to próbki do zamówienia?

![[Obrazek: Screenshot-20241204-221156-Brave.jpg]](https://i.postimg.cc/9FLGZGMG/Screenshot-20241204-221156-Brave.jpg)
![[Obrazek: Screenshot-20241204-221206-Brave.jpg]](https://i.postimg.cc/CxdbNzB9/Screenshot-20241204-221206-Brave.jpg)
![[Obrazek: Screenshot-20241204-221217-Brave.jpg]](https://i.postimg.cc/htwT3cVv/Screenshot-20241204-221217-Brave.jpg)