Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
15.11.2024, 20:40
Proteinowe serki z Lidla to jest złoto. I nie tylko dla ćpunów. Ogólnie przy braku apetytu to jest jedna z niewielu rzeczy która wchodzi bezboleśnie i smacznie.
16.11.2024, 07:44
Bogdan Boner owszem, wchodzi, jednak u mnie to na długo głodu nie powstrzymuje. Muszę zjeść jakąś bułę, czy coś w ten deseń, choć na razie jest to super męczące.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.12.2024, 14:10
Rosół zawsze dobry na wszystko. Czasem kusi mnie żeby wrzucić sobie taki rosołek przed testami, ale nie wiem czy dobrze mi się to przyjmie. Zresztą zawsze mam w planach wrzucić coś do jedzenia przez testami, ale nigdy mi to nie wychodzi. Może jakieś sposoby macie żeby wcisnąć coś w siebie co dobrze się przyjmie przed ćpaniem?
07.12.2024, 14:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2024, 14:20 przez Lifeisbrutal.)
Bezno to już ostateczność na spanie. W Choroszczy na jakieś tam stany nie takie okej, ale na dłuższą metę to będą większe problemy z zaśnięciem po odstawieniu niż były.
07.12.2024, 15:43
Maślanka owocowa (podczas brania)
Zupa jarzynowa ale nie z tej saszetki tylko normalnie wodę zagotować wrzucić warzywa brokuły i jarzyny, sól pieprz, kucharek. (na zwała), podczas brania również
Jogurty itp. Polecam
Zupa jarzynowa ale nie z tej saszetki tylko normalnie wodę zagotować wrzucić warzywa brokuły i jarzyny, sól pieprz, kucharek. (na zwała), podczas brania również
Jogurty itp. Polecam
07.12.2024, 17:04
Mnie dzisiaj siadła zajebiście zalewajka. Na następne razy będę musiał sobie cały gar przygotować.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność