Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA - Opinie o produkcie
04.12.2024, 15:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2024, 16:02 przez Lifeisbrutal.)
MDMA- forma jeden duży kryształ.
Na wstępie napisze, że substancja jest bardzo aktywna.
Zaaplikowane 250 mg w kapsułce ładuje się standardowo 30 minut.
Faza w sumie nie różni się niczym niż ta jeśli chodzi o MDMA w pigułach. Czysta euforia, wyostrzenie kolorów, basy w muzyce coś pięknego. Chęć do rozmowy bardzo duża buzia się nie zamyka ani na chwilę.
Nie czuć typowego zamulenia, faza idzie w kierunku takiej żywej, idzie potańczyć, pośpiewać cokolwiek nie zrobisz faza dobrze wchodzi.
Czas działania określił bym dobrą godzinę. Jeśli chodzi o stan fizyczny to nie siada na żołądek, na następny dzień nie czuć strucia.
Dorzutki działają, ale nie przesadzajmy tutaj z ilością bo wtedy mogą pojawić się jakieś efekty uboczne.
MDMA w krysztale oceniam na bardzo dobre.
HighlifeMarket dziękuję za możliwość testów
Na wstępie napisze, że substancja jest bardzo aktywna.
Zaaplikowane 250 mg w kapsułce ładuje się standardowo 30 minut.
Faza w sumie nie różni się niczym niż ta jeśli chodzi o MDMA w pigułach. Czysta euforia, wyostrzenie kolorów, basy w muzyce coś pięknego. Chęć do rozmowy bardzo duża buzia się nie zamyka ani na chwilę.
Nie czuć typowego zamulenia, faza idzie w kierunku takiej żywej, idzie potańczyć, pośpiewać cokolwiek nie zrobisz faza dobrze wchodzi.
Czas działania określił bym dobrą godzinę. Jeśli chodzi o stan fizyczny to nie siada na żołądek, na następny dzień nie czuć strucia.
Dorzutki działają, ale nie przesadzajmy tutaj z ilością bo wtedy mogą pojawić się jakieś efekty uboczne.
MDMA w krysztale oceniam na bardzo dobre.
HighlifeMarket dziękuję za możliwość testów
08.12.2024, 12:59
Ludzie to jest coś pięknego!!!! Wziąłem z narzeczoną na hotelu ona wzięła troszkę więcej niż główka zapałki połyk ja normalnego pasa donosowo.. dla mnie super sex i w ogóle mega euforia ale ona bez żadnej tolerancji normalnie odpływała z błogostanu, delikatnie drżała jej cały czas szczęka… po mega upojnej nocy powiedziała ze w życiu z nikim i nigdy tak nie miała że to była jej najlepsza nocpolecam polecam polecam !!!
08.12.2024, 13:12
No więc właśnie stąd moje pytanie, GPT sugeruje że to może być (soli kuchennej) 30-50mg.
A taka ilość oralnie nawet nie zadziała.
Dlatego pytam jakie kolega ma wyobrażenie ilości porównując do główki od zapałki
A taka ilość oralnie nawet nie zadziała.
Dlatego pytam jakie kolega ma wyobrażenie ilości porównując do główki od zapałki
08.12.2024, 13:31
No na was degeneraci to na pewno nie zadziała XD
Moja koleżanka z zerową tolerancją na mdma wzięła 1/3 Panamy i mówi, że było elegancko.
Moja koleżanka z zerową tolerancją na mdma wzięła 1/3 Panamy i mówi, że było elegancko.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.12.2024, 16:47
Naprawdę zajebisty produkt. Nie spodziewałem się, że mnie poklepie po zjedzeniu 12g 3-cmc i 2g 4-mmc w dniach poprzedzających. Zażyłem 250mg i po 40 minutach się załadowało. Bardzo fajny stan, którego dawno nie doświadczyłem - książkowe działanie MDMA w tym bardzo mocno powiększone źrenice. Godna polecenia substancja. Polecam spróbować z ketaminą.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀