Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
08.12.2024, 21:12
To jak wreszcie to wygląda?
Przecież każdy tu mówił że jest Escrow i nie ma szans na wyjebke.
Teraz chciałbym posłuchać kogoś kto się tu tyle wypowiadał i żeby mi odpowiedział jak to działa
Dostaje produkt (oni wiadomo mają info że odebrane z paczkomatu)
Okej, wporzo, mówię że wszystko git jak otworzyłem i zobaczyłem co doszło.
I oni dostają siano.
A co w przypadku gdzie odbiorę paczkę, oni mają ze odebrałem ale dostałem np. zamiast 10g fety to 7.5g i do tego zamiast 3cmc dostałem 4cmc.
I nie zgadzam się aby im zapłacić bo nie to zamawiałem i nie tyle.
Ten pośrednik oddaje mi kasę?
Ew. Z mojej chęci mogę się dogadać że doślą mi te 3cmc i 2.5g brakującej fetki?
A ja się wcale nie muszę na to zgadzać
Może nie chce aby kolejna paka leciała tak szybko i nie chce jej odbierać z przyczyn osobistych (problemów z władzami np.)
Czysto teoretycznie.
Czekam na odpowiedź , z góry dzięki
Przecież każdy tu mówił że jest Escrow i nie ma szans na wyjebke.
Teraz chciałbym posłuchać kogoś kto się tu tyle wypowiadał i żeby mi odpowiedział jak to działa
Dostaje produkt (oni wiadomo mają info że odebrane z paczkomatu)
Okej, wporzo, mówię że wszystko git jak otworzyłem i zobaczyłem co doszło.
I oni dostają siano.
A co w przypadku gdzie odbiorę paczkę, oni mają ze odebrałem ale dostałem np. zamiast 10g fety to 7.5g i do tego zamiast 3cmc dostałem 4cmc.
I nie zgadzam się aby im zapłacić bo nie to zamawiałem i nie tyle.
Ten pośrednik oddaje mi kasę?
Ew. Z mojej chęci mogę się dogadać że doślą mi te 3cmc i 2.5g brakującej fetki?
A ja się wcale nie muszę na to zgadzać
Może nie chce aby kolejna paka leciała tak szybko i nie chce jej odbierać z przyczyn osobistych (problemów z władzami np.)
Czysto teoretycznie.
Czekam na odpowiedź , z góry dzięki
08.12.2024, 22:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2024, 22:46 przez kot_kreskowy.)
(08.12.2024, 21:06)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy
„Prawdopodobny” właściciel sklepu może tak lepiej?
Czy masz IP, DNA, Ślady papilarne płus fotę z legitymacji szkolnej ?
Mam coś znacznie lepszego, mózg 😎
Pierdolisz jak potłuczony aż żygać sie chce.
Obrońca złodziei sie kurwa znalazł, weź wypierdalaj ...
(08.12.2024, 12:55)SztywnyMisza napisał(a): EmStO taka już "moralność" ludzi połowa to by się tu za sztukę sprzedała
Już się sprzedała. A na dodatek zaczęli nawet 'bronić' żaboducha XDDDD
"Że przecież nie mamy dowodów na to , że to on" 😂😂😂😂
Totalne odpierdolenie i kompromitacja XDDDD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2024, 22:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2024, 22:59 przez SztywnyMisza.)
Inferno musisz wszystko ładnie udokumentowac tak zwany unboxing na filmiku nagrać więc nie ma szans na jakąś zła wagę czy inni produkt.
kot_kreskowy ps mnie w to nie mieszaj wiem że duch odjebal okradł ludzi nie fajnie się zachował ale mi szczerze mówiąc nic złego nie zrobi wręcz przeciwnie pomógł. Jaki vendor do kurwy nędzy organizuje dla typa zwykłego ćpuna zbiórkę i sam od siebie produkty daje i hajs więc wiesz złego słowa na niego nie mogę powiedzieć bo w żaden sposób mnie nie oszukał. Ale za to was więc chuj mu do dupy ! A froga tego pajaca to ja nie znam ją siedziałem jak on coś tam działał
kot_kreskowy ps mnie w to nie mieszaj wiem że duch odjebal okradł ludzi nie fajnie się zachował ale mi szczerze mówiąc nic złego nie zrobi wręcz przeciwnie pomógł. Jaki vendor do kurwy nędzy organizuje dla typa zwykłego ćpuna zbiórkę i sam od siebie produkty daje i hajs więc wiesz złego słowa na niego nie mogę powiedzieć bo w żaden sposób mnie nie oszukał. Ale za to was więc chuj mu do dupy ! A froga tego pajaca to ja nie znam ją siedziałem jak on coś tam działał
08.12.2024, 23:00
Ufff... ale żem wjebał tu minusów....aż kciuk się spocił od minusowania😎
I informuję, że każdy kolejny post zawierający pozytywne wrażenia z zakupu tam będzie napierdalany.
Adios frajeros!
I informuję, że każdy kolejny post zawierający pozytywne wrażenia z zakupu tam będzie napierdalany.
Adios frajeros!
NIE dla OPIO !!!
SztywnyMisza serio? I ew. Na oko się zgadzam a mogę też wrzucić to na wajchę tak?
A co jeśli nie będzie klepało, będzie to mąka?
To by wyglądało jak by trzeba było godzinę nagrywać włącznie z działaniem substancji
Wiem, że trochę to przesada ale różne przypadki są.
kot_kreskowy a Ty zaś możesz mi wytłumaczyć za co dostałem od Ciebie minusy?
Zapytałem jak działa Escrow a wcześniej, że ma zajebiste produkty kto by to nie był.
Ja dalej jestem tego samego zdania co byłem. A przydałoby się chociażby żeby Pablo miał takie produkty (zresztą były wcześniej) - tylko nie proponowałem bo skoro je usunął to musi mieć jakiś powód a vendor w partnerach z fetą, ziołem, metą by miał obroty.
Nie rozumiem jak mogło Ci się nie spodobać moje pytanie o działanie tego Escrow żeby dać unlike, wygląda to jak by pytać nie można było
To trochę Cię poniosło z tymi minusami w moim przypadku , przejrzyj może jeszcze raz moje posty jutro jak się wyśpisz bo nie wiem czy dobrze widzisz dziś
A co jeśli nie będzie klepało, będzie to mąka?
To by wyglądało jak by trzeba było godzinę nagrywać włącznie z działaniem substancji
Wiem, że trochę to przesada ale różne przypadki są.
kot_kreskowy a Ty zaś możesz mi wytłumaczyć za co dostałem od Ciebie minusy?
Zapytałem jak działa Escrow a wcześniej, że ma zajebiste produkty kto by to nie był.
Ja dalej jestem tego samego zdania co byłem. A przydałoby się chociażby żeby Pablo miał takie produkty (zresztą były wcześniej) - tylko nie proponowałem bo skoro je usunął to musi mieć jakiś powód a vendor w partnerach z fetą, ziołem, metą by miał obroty.
Nie rozumiem jak mogło Ci się nie spodobać moje pytanie o działanie tego Escrow żeby dać unlike, wygląda to jak by pytać nie można było
(08.12.2024, 23:00)kot_kreskowy napisał(a): Ufff... ale żem wjebał tu minusów....aż kciuk się spocił od minusowania😎
Adios frajeros!
To trochę Cię poniosło z tymi minusami w moim przypadku , przejrzyj może jeszcze raz moje posty jutro jak się wyśpisz bo nie wiem czy dobrze widzisz dziś
08.12.2024, 23:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2024, 23:26 przez kot_kreskowy.)
SztywnyMisza
Mi też pomógł i to sporo (towaru +hajsu dostałem na ok 9k)ale na koniec tak mnie zmanipulował że głowa i dupa mnie boli do dzisiaj.
Duch i Frog to jedna i ta sama osoba, dlatego pisałem wczesniej posta, że duch sie z frogiem połączył i to jest to całe collabo.
A to że komuś tam pomagał kiedyś nie usprawiedliwia tego co odjebał na koniec.
Żałuję, że usunąłem na SS rozmowę z duchem bo miałbym dowody na to co teraz napisałem oraz że planował całą tą wypierdolkę już wtedy jak mu psy zawinęli pierwszy raz magazyn.
Fakty poskładałem do kupy dopiero po rozmowie z Pudzillą jak pudzi mi napisał coś tam o duchu, nie pamiętam już co dokładnie ale wtedy też przypomniało mi się jak duch do mnie pisał o drugim przypale i prosił mnue żebym nikomu nie wspominał nic bo straci klientów.
Ja na tamten moment nawet nie wyobrażałem sobie że on może wała planować bo przecież paki latały, ba... nawet 3k bezzwrotnej pożyczki mi udzielił, no nie wyczułbyś za chuja że coś się święci a tu za chwile akcja z paczkomatem u ducha że zablokowane przesyłki i za chwilę gruby wał u froga...
To złodziej i manipulant.
Inferno
Minusa dostałeś za samą chęć przejścia ba ciemną stronę mocy.
Dobrze widzę 🤓
I nie przejmuj się tak, na pocieszenie powiem ci, że reszta co pisze o collabo pozytywnie też dostała sztapel minusów
Mi też pomógł i to sporo (towaru +hajsu dostałem na ok 9k)ale na koniec tak mnie zmanipulował że głowa i dupa mnie boli do dzisiaj.
Duch i Frog to jedna i ta sama osoba, dlatego pisałem wczesniej posta, że duch sie z frogiem połączył i to jest to całe collabo.
A to że komuś tam pomagał kiedyś nie usprawiedliwia tego co odjebał na koniec.
Żałuję, że usunąłem na SS rozmowę z duchem bo miałbym dowody na to co teraz napisałem oraz że planował całą tą wypierdolkę już wtedy jak mu psy zawinęli pierwszy raz magazyn.
Fakty poskładałem do kupy dopiero po rozmowie z Pudzillą jak pudzi mi napisał coś tam o duchu, nie pamiętam już co dokładnie ale wtedy też przypomniało mi się jak duch do mnie pisał o drugim przypale i prosił mnue żebym nikomu nie wspominał nic bo straci klientów.
Ja na tamten moment nawet nie wyobrażałem sobie że on może wała planować bo przecież paki latały, ba... nawet 3k bezzwrotnej pożyczki mi udzielił, no nie wyczułbyś za chuja że coś się święci a tu za chwile akcja z paczkomatem u ducha że zablokowane przesyłki i za chwilę gruby wał u froga...
To złodziej i manipulant.
Inferno
Minusa dostałeś za samą chęć przejścia ba ciemną stronę mocy.
Dobrze widzę 🤓
I nie przejmuj się tak, na pocieszenie powiem ci, że reszta co pisze o collabo pozytywnie też dostała sztapel minusów
NIE dla OPIO !!!
(08.12.2024, 22:28)kot_kreskowy napisał(a): Mam coś znacznie lepszego, mózg 😎
Pierdolisz jak potłuczony aż żygać sie chce.
Obrońca złodziei sie kurwa znalazł, weź wypierdalaj ...
Już się sprzedała. A na dodatek zaczęli nawet 'bronić' żaboducha XDDDD
"Że przecież nie mamy dowodów na to , że to on" 😂😂😂😂
Totalne odpierdolenie i kompromitacja XDDDD
kot_kreskowy
"Wypierdalaj" to sobie mów do kolegi co ładujesz pod napletka albo do rodziny jak już tak lubisz.
Zluzuj majty i bez takich tekstów frajerskich, coś ostatnio widzę, że ciśnienia nie trzymasz, weź sobie viagrę jak Ci nie staje i tu nie śmieć takim językiem.
Wiesz, żarty żartami, ale bez takich tekstów...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kto się sprzedał człowieku, dobrze masz z głową ?
To że ktoś zamawia za własną kasę i pisze rzetelną opinię, to dla ciebie sprzedanie się, jak nie rozumiesz znaczenia słów to wróć do szkoły dla dorosłych, a nie gadasz jak pijany.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.12.2024, 00:14
Ja zdania nie zmieniłem
Na początku nawet popierałem to co mówisz bo podejrzewam że to duch
no ale Ty to się chłopie już wczułeś za bardzo
dlatego też nie będę uczestniczył dalej w tej dyskusji.
Na początku nawet popierałem to co mówisz bo podejrzewam że to duch
no ale Ty to się chłopie już wczułeś za bardzo
dlatego też nie będę uczestniczył dalej w tej dyskusji.
09.12.2024, 06:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2024, 06:19 przez kot_kreskowy.)
Czeslawo
Tak jak napisałem, każdy kolejny chwalebny post będzie napierdalany, i nie ma znaczenia kto go napisze.
Wspierasz oszusta, zlodzieja i manipulanta to spodziewaj się krytyki.
Ale przecież ja nie mam argumentów i się tylko przypierdalam XDDDD
Jasne, każdy ma prawo wydać pieniądze gdzie chce i również każdy ma prawo pisać co uważa jak ktoś wspiera kurwstwo.
Bo z sergiuszami nie macie problemu cisnąć a tu macie podwójny standard.
Kabaret
I to ja mam zastanowić się nad swoim zachowaniem?
Mam się spokojnie przyglądać jak wspieracie kurwy?
Mam milczeć gdy to widzę?
XD
Tak jak napisałem, każdy kolejny chwalebny post będzie napierdalany, i nie ma znaczenia kto go napisze.
Wspierasz oszusta, zlodzieja i manipulanta to spodziewaj się krytyki.
Ale przecież ja nie mam argumentów i się tylko przypierdalam XDDDD
Jasne, każdy ma prawo wydać pieniądze gdzie chce i również każdy ma prawo pisać co uważa jak ktoś wspiera kurwstwo.
Bo z sergiuszami nie macie problemu cisnąć a tu macie podwójny standard.
Kabaret
I to ja mam zastanowić się nad swoim zachowaniem?
Mam się spokojnie przyglądać jak wspieracie kurwy?
Mam milczeć gdy to widzę?
XD
NIE dla OPIO !!!