Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
11.12.2024, 11:28
(10.12.2024, 17:38)Mglus808 napisał(a): A po chuj jakieś przerwy od substancji ? Jeśli ktoś miał to może ująć w opinii ale ogólnie każdy leci więc test jest nawet bardziej miarodajny gdy ktoś jest w ciągu..
już czytam te opinie nowicjuszy po przerwie alfa pvp jest ba ba na bardzo do do dobre
Mglusiu przeczytaj to co napsiales kilkanascie razy....podejmij chwile glebokiej refleksji i wyciagnij odpowiednie wnioski...;-)
przerwy miedzy MMC BMC itd. z gatunku ...minimalnie 2 tygodnie...wtedy juz bedzie mozna odczuc profil dzialania odpowiedni...oczywiscie im dluzej tym lepij...
Natomiast serotonina jest tak dziwacznym tworem...ze odstep czasu miedzy 1 a 2 zazyciem...w przypadku np. MMC okolo 2 tygodnie przerwy robi robote i zeruje niemalze tolerancje...w przypadki MDMA ok 2 miesiace, a w przypadku LSD/psylocybiny juz wystarczy tylko ok okolice tygodnia ;-)
11.12.2024, 12:05
W przypadku LSD tydzien przerwy jest ok substancja jest wyczowalna ale 2 tygodnie robi lepsza robote wiem z wlasnego doswiadczenia.
11.12.2024, 12:32
Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem. Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca.
11.12.2024, 13:44
Proponuję zmienić nazwę na
ŻÓŁTA LISTA SAMPLARZY
Jeden się kłóci mądrzejszy z drugim xD
Okej na forum w działach do tego przyznconych - o danych substancjach
A nie udowadnianie kto ma rację czy powinien tak testować sample czy po 1
2 tygodniach.
Kurwa nie sklep nic do tego nie miał. A Wy wojnę tu robicie
Vendor pewnie też zdania że mixerów opinia musi być
ŻÓŁTA LISTA SAMPLARZY
Jeden się kłóci mądrzejszy z drugim xD
Okej na forum w działach do tego przyznconych - o danych substancjach
A nie udowadnianie kto ma rację czy powinien tak testować sample czy po 1
2 tygodniach.
Kurwa nie sklep nic do tego nie miał. A Wy wojnę tu robicie
Vendor pewnie też zdania że mixerów opinia musi być
11.12.2024, 13:51
(11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem.
Konkretniej trzeba. Kto?
(11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca.
To zależy co miesza.
Bo czy jeśli zmieszam NEPa z mefem, później klefa z nepem a na koniec mefa z klefem i zapije to wszystko kefirem z amfetaminą to czy opinia na temat fermentacji kefiru będzie miarodajna?
11.12.2024, 14:24
(11.12.2024, 12:32)martio_vp napisał(a): Zauważyłem, że niektórzy samplerze niezależnie od tego jakie gówno dostaną to opinia pozytywna. Skąd to wiem? Bo zaufałem a potem żałowałem. Od razu zaznaczę, że jak ktoś bez końca miesza substancje to taka recenzja jest do ... Miejsca bez promieni słońca.
Swieta prawda a potem kupisz taki sort i niedaj boze wieksza ilosc i co z tym zrobic ?
kibel ?
Wepchac komus ? To juz by bylo swinstwo i narkomania !
11.12.2024, 17:28
(11.12.2024, 12:05)EmStO napisał(a): W przypadku LSD tydzien przerwy jest ok substancja jest wyczowalna ale 2 tygodnie robi lepsza robote wiem z wlasnego doswiadczenia.
No to tez zalezy od tego jak kazdy sie prowadzi...sen aktywnosc dieta suplementacja etc...w psychodelikach dochodza jeszcze kwestie mentalne...to nie tak jak u mefista ...ze dziala zawsze profilowo wedlug okreslonego schematu czyli powiedzmy plusz plus pobudzenie
W LSD wpływ na faze ma twoj stan psychiczny w danym momencie...i gra role w tripie jaki bedzie...nie jets to takie mechaniczne a pplynace i elastyczne ;-)