Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
09.12.2024, 21:08
Dziękuję Pablo Escobar jak zwykle za profesjnale podejście do mojego zapytania, sklep ma swoje zasady i jest konkretny jak nikt inny w tej branży.
Nie lubi pisania o głupotach tylko konkrety i deal, szybko sprawnie i na temat, kto zamawiał ten wie o co mi chodzi.
Nie lubi pisania o głupotach tylko konkrety i deal, szybko sprawnie i na temat, kto zamawiał ten wie o co mi chodzi.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.12.2024, 21:19
- Nagroda dotarła , czas realizacji szybki .
Z podziękowaniem Escobar
4MMC z nagrody 10g (na zdjęciu są 2 kamienie bo reszta była pokruszona)
Pakowanie jest okej, za każdym razem lepsze.
Wchodzi na gardło ale ja tam lubię + przepalić papieroskiem
Testowany póki co sniff. Przyjemne odczucia jak oczy latały na boki. Nie powiem dokładnie ile mg wrzucałem, niestety zepsuła mi się waga i muszę działać tak jak BOG kazał, czyli dał nam oczy żeby robić na oko
Myśle, że 150-180mg
To nie HEXEN czy NEP, że 75-100mg zmiecie z planszy.
Grudy kruszą się całkiem dobrze, strzelają na boki
Działanie jest lepsze od poprzedniego mefa którego brałem, tam przy większej dawce nie było tych oczu i ciepla itd.
Może trzeba było jeszcze większe sypać
OFFTOP;
Z podziękowaniem Escobar
4MMC z nagrody 10g (na zdjęciu są 2 kamienie bo reszta była pokruszona)
Pakowanie jest okej, za każdym razem lepsze.
Wchodzi na gardło ale ja tam lubię + przepalić papieroskiem
Testowany póki co sniff. Przyjemne odczucia jak oczy latały na boki. Nie powiem dokładnie ile mg wrzucałem, niestety zepsuła mi się waga i muszę działać tak jak BOG kazał, czyli dał nam oczy żeby robić na oko
Myśle, że 150-180mg
To nie HEXEN czy NEP, że 75-100mg zmiecie z planszy.
Grudy kruszą się całkiem dobrze, strzelają na boki
Działanie jest lepsze od poprzedniego mefa którego brałem, tam przy większej dawce nie było tych oczu i ciepla itd.
Może trzeba było jeszcze większe sypać
OFFTOP;
Cytat:Dołączone było też z dopkiem, co pisałem temat, że sample przyszły.
Niezłe połączenie, tak na jakiś czas (10-15min) spokoju wewnetrznego i typowej zamuły.
10.12.2024, 12:19
Witamy
Dostępność:
3cmc ICE wysyłka opóźniona o pare dni, można zamawiac
4mmc JEST
4cmc Brak
cherry JEST
spiderman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina TYLKO DETAL KONCÓWKA
Nep BRAK
Dostępność:
3cmc ICE wysyłka opóźniona o pare dni, można zamawiac
4mmc JEST
4cmc Brak
cherry JEST
spiderman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina TYLKO DETAL KONCÓWKA
Nep BRAK
10.12.2024, 13:35
Matko i córko jak ta ketamina schodzi u Ciebie Paweł!
Btw. Co mocniejsze fdck czy Keta?
Btw. Co mocniejsze fdck czy Keta?
11.12.2024, 08:03
Nagroda odebrana, wszystko si jak zawsze.
Mef naprawdę dobrej jakości śmiem twierdzić, że najlepszy jaki testowałem pod względem mocy, jakości.
Gramatura zgadza się zawsze, pakowanie tutaj dużo pisać nie trzeba bo klasa jest zawsze, można spać a później odebrać spokojnie i paka bezpiecznie dotrze.
Jestem po wstępnych testach, coś więcej napisze w odpowiednim do tego wątku.
Escobar Dziękuję
Mef naprawdę dobrej jakości śmiem twierdzić, że najlepszy jaki testowałem pod względem mocy, jakości.
Gramatura zgadza się zawsze, pakowanie tutaj dużo pisać nie trzeba bo klasa jest zawsze, można spać a później odebrać spokojnie i paka bezpiecznie dotrze.
Jestem po wstępnych testach, coś więcej napisze w odpowiednim do tego wątku.
Escobar Dziękuję
11.12.2024, 19:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2024, 19:38 przez Nightmares.)
Golabek w koncu dolecial, pakowanie tym razem 6/10, moglo byc lepiej, poprzednim razem bylo mistrzostwo, chodzi tu bardziej o sam pomysl na to. Trzeba bylo troche dluzej poczekac niz zwykle, ale to pewnie ze wzgledu na zapierdol w firmach kurierskich przez mikolajki. Troche sie zawiodlem ze wzgledu na ogromna ilosc sypy, praktycznie wszystko to jest sypa, przy zamowieniu na taka ilosc liczylem na cos innego, jakbym dostal piatke w sypie, to bym sie nie czepial. Tak czy inaczej, dla nowych co wejda poczytac forum - polecam temat od esco i ogolnie jego podejscie do klienta, da sie zawsze dogadac, uzyskac pomoc bez problemu, temat tez jest pierwsza klasa mocny i zwaly po zadnym jeszcze nie doswiadczylem.
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
11.12.2024, 20:13
Nightmares jak już piszesz i tłumaczysz że dostałeś sama sype to warto byłoby dodać co zamawiałeś
Be objective and honest.
Przy takich wpisach nazwa i zdjęcie by się przydało. Pewnie chodzi o 4mmc a ono kruche jest więc trzeba się liczyc ze syp się zrobi. Może być to też wina kuriera bo kopią paczki Ale towar i tak mocy nie traci przecież