Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
Wczoraj, 21:13
Po nie długiej przerwie a dokładnie minęło 9 dni po braniu NEP i 4bmc wspomne jeszcze że mam dużą tolerancje na odczyniki wziolem się za testy 4mmc kryształ fajnie się kruszy nie strzela aplikacja snif leko piecze na pierwszy raz przyjąłem 0,25 g po około 5 minutach czuć jak po ciele rozchodzi się delikatnie odprężenie po jakiś 15 min. wyszedł całkowity czilałt mętlik w głowie od codzienych spraw gonitwa za jutrem minęła w głowie nastał błogostan święty spokój i w takim stanie mogłem odac się sprawom przyjemnym libido spoko nie natarczywe cały stan trwał około godziny potem następne dawki moc całego doznania nie intensywna poprostu mile odprężenie oceniam te 4mmc 7/10
Wczoraj, 23:23
Przecież to jest 1/1 to samo co ma esco w sumie spoko można poczytać więcej opinii.
Be objective and honest.
5 godzin(y) temu
Witam wszystkich mefedroniarzy, nowy aspirujacy tutaj i z małą recką bo sklepowi się jak najbardziej należy :
a więc podkład 1mg klona ( benzowrak here, mnie 4mg nie usypia jesli nie zapiję setką) 75mg x 2 razy mefistofelesa z odstępem 20 minut, clear head, przetyranie robotą znikło tak szybko jak tylko przesylabowałem słowo ME-FE-DRON , przyjemne ciepełko i stymulacja na poziomie 7/10 przed pc da się pracować ( przerwa od stimów ponad miesiąc wcześniej drążyłem NEPik a przed nepikiem nic wiec można powiedzieć że stimy to nie moja domena), tak pieknego kamienia nigdy na oczy nie widziałem, a ciągneło mnie tak zeby przyjać szczurka że nie zdąrzyłem zważyć (ufam sklepikowi), jeszcze skittlesy jutro testuję i może dzisiaj jakąś ketaminkę o 20 to zdam relację jak najszybciej bo czystość 11/10, kontakt 10/10, ceny 10/10
no nic dodać nic ująć złoty graal, który zapełnił lukę
edit; a wale tą ketaminę na wieczór znam ją na wylot tak samo jak pcp, ktore pale i wciągam jak odkurzacz, a co do wciagania to ten mefix tak zajebiście dziala, że pierwszy raz w życiu (nawet na wcześniej wspomnianym NEPie) z takim zapałem i satysfakcją nie odkamieniałem prysznica ze skrillexem na słuchafonach no i dorzuta 100mg labo tarą odmierzone, 20 minut i druga seta na drugą dziure, no jednocześnie się rozpływam i zapierdalam <3. Jutro na wieczór będe miał kompana sommeliera-heavy stonera do testu czy wyczuje w skittlesie chemola czy nie a może go pokarze jak zlekceważy potęge ADB
a więc podkład 1mg klona ( benzowrak here, mnie 4mg nie usypia jesli nie zapiję setką) 75mg x 2 razy mefistofelesa z odstępem 20 minut, clear head, przetyranie robotą znikło tak szybko jak tylko przesylabowałem słowo ME-FE-DRON , przyjemne ciepełko i stymulacja na poziomie 7/10 przed pc da się pracować ( przerwa od stimów ponad miesiąc wcześniej drążyłem NEPik a przed nepikiem nic wiec można powiedzieć że stimy to nie moja domena), tak pieknego kamienia nigdy na oczy nie widziałem, a ciągneło mnie tak zeby przyjać szczurka że nie zdąrzyłem zważyć (ufam sklepikowi), jeszcze skittlesy jutro testuję i może dzisiaj jakąś ketaminkę o 20 to zdam relację jak najszybciej bo czystość 11/10, kontakt 10/10, ceny 10/10
( 5 godzin(y) temu)Schrodinger.duck napisał(a): Witam wszystkich mefedroniarzy, nowy aspirujacy tutaj i z małą recką bo sklepowi się jak najbardziej należy :
edit; a wale tą ketaminę na wieczór znam ją na wylot tak samo jak pcp, ktore pale i wciągam jak odkurzacz, a co do wciagania to ten mefix tak zajebiście dziala, że pierwszy raz w życiu (nawet na wcześniej wspomnianym NEPie) z takim zapałem i satysfakcją nie odkamieniałem prysznica ze skrillexem na słuchafonach no i dorzuta 100mg labo tarą odmierzone, 20 minut i druga seta na drugą dziure, no jednocześnie się rozpływam i zapierdalam <3. Jutro na wieczór będe miał kompana sommeliera-heavy stonera do testu czy wyczuje w skittlesie chemola czy nie a może go pokarze jak zlekceważy potęge ADB
5 godzin(y) temu
(Wczoraj, 23:23)JureKiler napisał(a): Przecież to jest 1/1 to samo co ma esco w sumie spoko można poczytać więcej opinii.
Chyba jednak nie...bo esco jest bialawe praktycznie...a tutaj jest polot zoltawy...a moze juz slepy jezdem ;-)co nie zmienia faktu ze oba sa top jakosciowo i w fazie dzialania czulem podobny stan
sorty bardzo podobne i z wyglądu ( taka breja ryżowa w grudzie ) i z zapachu ( którego w sumie brak ), nawet kruszą się podobnie... ale kolorki no jednak inne.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
nie chcę tu robić OFFtopu i porównywac dwóch sortów różnych vendorów...
ale kuknij dokładnie na foty i zobaczysz że ten od HighLife jest taki mleczny, z nalotem wpadający w żółć ... a ten od X jest kryształowy bez nalotu i kolorku...
dla mnie chociażby po tym to dwa różne sorty ... ale działanie b. podobne.
Na pewno nie jest to CMC ... ma wszelkie zajawki na to - by powiedzieć o nim, że to mefedron. I to dość dobry mefedron.
Różnice są subtelne... ale jednak widoczne.
ale kuknij dokładnie na foty i zobaczysz że ten od HighLife jest taki mleczny, z nalotem wpadający w żółć ... a ten od X jest kryształowy bez nalotu i kolorku...
dla mnie chociażby po tym to dwa różne sorty ... ale działanie b. podobne.
Na pewno nie jest to CMC ... ma wszelkie zajawki na to - by powiedzieć o nim, że to mefedron. I to dość dobry mefedron.
Różnice są subtelne... ale jednak widoczne.
4 godzin(y) temu
No i super. Teraz aby czekac na rakietę. Jedyna zagwozdzka jest to czy walić 4bmc a mefa na święta czy na odwrót...
Schrodinger.duck fake weed nie jest na adb. V sam o tym pisał. Ale gwarantuje Ci, że będziesz zadowolony oczywiście jest tam inny "produkt" ale to jest słodka tajemnica
Schrodinger.duck fake weed nie jest na adb. V sam o tym pisał. Ale gwarantuje Ci, że będziesz zadowolony oczywiście jest tam inny "produkt" ale to jest słodka tajemnica
1 godzinę temu
nic nie zrozumiałam z tego co napisałeś Schrodinger.duck ale pisz dalej haha