Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co policjanci myślą o drobnych ilosciach
15.11.2024, 21:55
Mi nie zrobili nic. Aha zapomnialem. Kiedyś miałem najazd na chate i przeszukanie chuj wie z jakiego powodu ( przedawkowalem dragi , Rka i wgl. Na drugi dzien przeszukiwanie mieszkania KurWy
16.11.2024, 03:16
Szatan69 mnie kiedyś panowie funkcjonariusze wynieśli z mieszkania zezłomowanego 3-mmc, mdphp, wódą, alprazolamem, 284234 innych ketonów, zero kontaktu, stan kurwa kosmiczny. Miałem przy sobie 0,1g 3-MMC (oczywiscie po X msc umorzono). Wycieczka na komisariat, posiedziałem chwile, podpisałem co trzeba i mnie puścili do domu. Ale zadnego wpierdolu nie dostałem, chaty mi nie trzepano.
To niezły z ciebie wariat. 😁 Zależy chyba na jakiego psa trafisz. Kolege złapali z pół gramem zioła to kazali mu do rzeki wyrzucić
A mnie ciagali po komendach i kipisz za niecałe 0.09 g marychy 😅pies psowi nie równy.
A mnie ciagali po komendach i kipisz za niecałe 0.09 g marychy 😅pies psowi nie równy.
15.12.2024, 22:05
Dokładnie zależy na jakiego trafisz psa, jeden każe ci to wyrzucić a drugi cię zawinie jak byś za głowę był szukany.
15.12.2024, 22:49
Mnie wpadli na chatę bo jakiś gość powiedział, że mi dał zioło. Nic nie znaleźli, była sprawa w sądzie i miałem jedno połączenie do tego typa w billingu. Dostałem kuratora na 2 lata.
16.12.2024, 05:16
Gość miał 16 lat i wpadł z 5kg zioła. Sprawa oficjalnie miała status warunkowego umorzenia postępowania na okres próby 2 lat pod dozorem kuratora.
Po prostu sam typek zaczął nadawać komu sprzedawał, a raczej mówił że dawał żeby nie dostał paragrafu za handel.
Po prostu sam typek zaczął nadawać komu sprzedawał, a raczej mówił że dawał żeby nie dostał paragrafu za handel.
16.12.2024, 08:09
Mnie kiedyś zatrzynsli z niecałom 0.1 g i zrobiło sprawę. Był moment kiedy chcieli odpuścić zapytali się swojego przełożonego co robić ze mną a on sprawę mi kręcić pojechali na chatę tam nic nie miałem ale sprawa i tak się odbyła
No niestety zatrzymali mnie z jednej z gorszych komend w mieście
No niestety zatrzymali mnie z jednej z gorszych komend w mieście
16.12.2024, 13:28
(16.11.2024, 03:16)horsii napisał(a): Szatan69 mnie kiedyś panowie funkcjonariusze wynieśli z mieszkania zezłomowanego 3-mmc, mdphp, wódą, alprazolamem, 284234 innych ketonów, zero kontaktu, stan kurwa kosmiczny. Miałem przy sobie 0,1g 3-MMC (oczywiscie po X msc umorzono). Wycieczka na komisariat, posiedziałem chwile, podpisałem co trzeba i mnie puścili do domu. Ale zadnego wpierdolu nie dostałem, chaty mi nie trzepano.
XDDD tak to tylko zostawię xDD japierdole co tu się dzieje na tym forum