Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Poplątane rzeczywistości
Dobrze prawisz kot_kreskowy
Lifeisbrutal
Nie za bardzo wiem komu kibicujesz, albo zgubiłem wątek.
Jeśli chodzi o mnie to już lata temu zajebałem się że Swojej góry i w ostatniej chwili chwyciłem się krawędzi. Pare dobrych lat temu poleciałem w przepaść, ale w ostatniej chwili zdołałem się złapać. Nie zajęło mi dużo czasu żeby wrócić na krawędź urwiska, jednak do tej pory żadna siła nie zdołała mnie po raz kolejny oderwać od ściany i zrzucić..... jak i do obecnej chwili nie mam zamiaru się podciągnąć i stanąć na szczycie.
Co do rzucania DarkSonia to pierwszym podstawowym ruchem powinno być skasowanie konta na tym forum i wyrzucenie telefonu 😁 (niczego nie sugeruje) .... opis ogólny co do wykonania pierwszego kroku.... może komuś się przyda.
Lifeisbrutal
Nie za bardzo wiem komu kibicujesz, albo zgubiłem wątek.
Jeśli chodzi o mnie to już lata temu zajebałem się że Swojej góry i w ostatniej chwili chwyciłem się krawędzi. Pare dobrych lat temu poleciałem w przepaść, ale w ostatniej chwili zdołałem się złapać. Nie zajęło mi dużo czasu żeby wrócić na krawędź urwiska, jednak do tej pory żadna siła nie zdołała mnie po raz kolejny oderwać od ściany i zrzucić..... jak i do obecnej chwili nie mam zamiaru się podciągnąć i stanąć na szczycie.
Co do rzucania DarkSonia to pierwszym podstawowym ruchem powinno być skasowanie konta na tym forum i wyrzucenie telefonu 😁 (niczego nie sugeruje) .... opis ogólny co do wykonania pierwszego kroku.... może komuś się przyda.
24.12.2024, 09:49
A ja zadam pytanie,
Wątek poszedł całkowicie w inną drogę niż zamierzona czy może większość tych postów można uznać za rodzaj odklejki?
Wątek poszedł całkowicie w inną drogę niż zamierzona czy może większość tych postów można uznać za rodzaj odklejki?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.12.2024, 09:49
(23.12.2024, 12:10)Epsiakos napisał(a): Dobrze ze reagowala szybko to na mlodego Medikent jeszcze dziala, na mnie np kompletnie nie dziala ale u mnie kolejni lekarze jak mialem miedzy 10 a 16 lat zwyczajnie stwierdzili "ze no adderal w polsce nie legalny, niech chodzi na zajecia z tego i tego" i olali sprawe.
W wojsku jak bylem to mi lekarz powiedzial ze lekarz partacz spierdolil a teraz to juz probujemy tylko lagodzic ile mozna objawy.
Czekam teraz tylko na Martio bo ma miec ten nowy lek, akruat moj dzisiaj dzwonil z ta sama informacja do mnie ale jestem sceptycznie nastawiony bo cena troche z dupy wyjeta
Mirosound jedyne co mi w pamieci zapadlo, to tak naprawde potezne rozwolnienie po pierwszym Hexenie ale kompletnie bezbolesne i radosc jaka mnie wtedy ogarnela ze bylem "pusty"
Chyba ze Alkohol mozna do grup wynalazkow zaliczyc, to moge opowiedziec jak kiedys na misji pokojowej z ramienia ONZ "pozyczylismy" czy tez "zarekwirowalismy" smieciarke
Dopóki ćpasz to leki będą zbędne lub nie będą działać tak jak powinny. Istnieje duże ryzyko, że te problemy które masz częściowo "zaleczasz",tam gdzie problemów nie ma to je rozregulowujesz.
24.12.2024, 10:03
(24.12.2024, 09:49)Lukas1985 napisał(a): Dopóki ćpasz to leki będą zbędne lub nie będą działać tak jak powinny. Istnieje duże ryzyko, że te problemy które masz częściowo "zaleczasz",tam gdzie problemów nie ma to je rozregulowujesz.
Abstrahując od tego, że narkotyki to zlo należy zaznaczyć czym leczone jest ADHD - amfebutamon, metylofenidat, amfetamina, dekstroamfetamina. Czyli jak widzisz to substancje narkotyczne. Tylko tak dla zobrazowania czym się leczy ADHD
24.12.2024, 10:10
(24.12.2024, 09:49)Lukas1985 napisał(a): Dopóki ćpasz to leki będą zbędne lub nie będą działać tak jak powinny. Istnieje duże ryzyko, że te problemy które masz częściowo "zaleczasz",tam gdzie problemów nie ma to je rozregulowujesz.
Luks, medikent nie dziala od początku.
No chyba że lekarzem jestes i wiesz więcej od mojego lekarza i co powinienem robić
Ja wiem ze duzo wiesz itp ale w tej kwestii akurat nie wszystko jest takie jak się patrzy na to
24.12.2024, 10:25
Eee tam, chuj z medycyną, luks wie lepiej.
NIE dla OPIO !!!
24.12.2024, 11:40
Broń Boże nie jestem lekarzem. Gdybym był to musiałbym polecać leki i dostawał bym kasę za to 😄🤣 lekarz wie, że walisz stymulanty ? Jeśli nie to mu powiedz i podaj zakres działania. Medikinet na młodego zaczął działać już po tygodniu a po miesiącu już zapominal 75proc mniej rzeczy niż wcześniej.
24.12.2024, 12:09
(24.12.2024, 07:31)Lifeisbrutal napisał(a): DarkSonia Ja mu kibicuje i wierzę, że da radę
ja także kibicuje: i kej9 i Nightmares i nawet Chochlik ... każdemu, kto chociaż o tym myśli, a jak jeszcze coś z tym robi to już w ogóle w moich oczach rośnie.
3mam kciuki bo sama wiem po sobie jakie to trudne, nawet głupie ograniczenie się nie do grama dziennie tylko np do grama tygodniowo a najlepiej raz w miesiącu, a im masz większą przerwę tym bardziej Ci szkoda straconych dni i zaczyna się w głowie układać, ale co ja tam wiem, moja najdłuższa przerwa od 7 lat to było 6 miesięcy więc jestem jeszcze malutka, może się kiedyś uda.
mrrrrau