Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolność wypowiedzi w opiniach.
17.12.2024, 18:16
Wolnosc słowa jak wiekszosc rzeczy w tym kraju, zamienila sie w absurd...to jeden z mankamentow demokracji, niedoszlifowwany...tak to jest jak sie obrzympalow spusci ze smyczy...niektorzy powinni dostac ban dozywotni na swobode wypowiedzi...;-)
18.12.2024, 17:10
Bogdan Boner
Dużo bigosu, bigos jest dobry 😎
Dużo bigosu, bigos jest dobry 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.12.2024, 13:30
(17.12.2024, 10:01)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowyDlatego ja nie wdaje się już w takie dyskusje. Poblokowalem ludzi z którymi się nie dogadam
Dziwnie w Twoich słowach brzmi sprawa wolności słowa, nie wiem, czy minął tydzień, od naszej spiny, która poszła właśnie o wolność wypowiedzi w znanym wszystkim wątku.
Tam sugerowałeś, że wszyscy co piszą pozytywną lub neutralną opinię to sprzedawczyki za drobne sample.
Obrażałeś, znieważałeś, pomawiałeś, wprost pisałeś, żeby „wypierdalać” – to, co to było jak nie zdrowa wolność słowa? Bardzo nie zdrowa i ciężkostrawna.
.
Nie dlatego, że mam inne zdanie ale dlatego, że szanuje swoją energię i czas. I szkoda ją tracić na rozmowy z ludźmi z którymi nie dojdę do consensusu.
24.12.2024, 13:40
Lukas1985
No tak, gdzie dwóch Polaków tam trzy różne zdania, nie da się ukryć.
Po prostu jesteś uprzedzony do mnie i tyle.
I tak jak w wielu sprawach się nie zgadzamy, tak w wielu myślimy podobnie bądź tak samo, nie raz przyznawałem ci rację więc skończ bredzić, że nie dochodzi do konsensusu.
No tak, gdzie dwóch Polaków tam trzy różne zdania, nie da się ukryć.
Po prostu jesteś uprzedzony do mnie i tyle.
I tak jak w wielu sprawach się nie zgadzamy, tak w wielu myślimy podobnie bądź tak samo, nie raz przyznawałem ci rację więc skończ bredzić, że nie dochodzi do konsensusu.
NIE dla OPIO !!!
24.12.2024, 14:08
kot_kreskowy ja go szanuję za wiedzę, bo ją ma nie da się ukryć czy wyuczona czy wyczytana ( bo ma takie zboczenie ) to jest nie ważne, zazwyczaj stara się te wiedzę przekazac w sposób dośc jasny, natomiast kiedy do tej wiedzy dołącza że ktoś jest głupi... to już nie jest rozmowa, bo inne zdanie można mieć albo z niewiedzy, albo z doświadczenia, które np on ma z internetów i badań przy których nie stał, a inny ma z igły którą wpierdałał przez X lat dziennie, i coś na dany temat wie... ale... on wie lepiej. Nie mierzmy nikogo swoją miara i będzie idealnie.
pozatym - jest ok, i go nawet lubię.
pozatym - jest ok, i go nawet lubię.
mrrrrau