Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
22.12.2024, 09:10
Paczucha świąteczno-noworoczna dotarła, na pokładzie 25g 4mmc.
Pamiętajcie, że jak są jakieś opóźnienia (po uprzednim zaznajomieniu się z czasem dostawy), to kontaktujcie się z vendorem, zamiast wylewać żale na forum.
💅
Pamiętajcie, że jak są jakieś opóźnienia (po uprzednim zaznajomieniu się z czasem dostawy), to kontaktujcie się z vendorem, zamiast wylewać żale na forum.
💅
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Paki lataja jak należy chyba mam pake zamówienia razem z nagrodą za aktywność . 😯 Ekspres wysylka kurwa a pakowanie takie że idzie się wkurwić otwierając to jak jestes na ciśnieniu ale to plus duży
Polecam
Chciałbym naprostować poprzedni post.
Nie dostałem zamówienia razem z nagrodą!!!
Po dokładnym otworzeniu i zwarzeniu okazało sie ze jest to co zamówiłem czyli 3cmc ice w ilości większej o 0.2g.
A między kryształami było zawiniątko z samplem ketaminy o który poprosiłem bo przez przypadek wysłałem kilka drobnych wiecej.
Waga zamówionego towaru się zgadza, lekko na plus. Sampel jest za wysłanie więcej kasy. Do tego Zapłaciłem wcześniej troche za 3cmc którego jeszcze nie wysyłali ale miałem kontakt kiedy mniej więcej mogą wylecieć pierwsze gołębie i biorąc to pod uwagę gołąb wylądował w 2- 3 doby.
Więcej nie będę się pucował co i jak, ale zmierzając do końca tematu to:
Kontakt z sklepem na plus
Informacje które mi sklep przekazał się sprawdziły.
Pakowanie 8.5/10
Więc mogę polecić śmiało sklep u mnie się wszystko bardzo dobrze załatwiło.
Ps. Już długo jestem użytkownikiem forum i wiem ze zamowienia i nagrody to osobne posty ale zmylila mnie waga nie sądziłem ze 2 opakowania moga ważyć ponad 6 g z małym samplem którego nie widziałem po na pierwszy rzut oka.
Polecam
Chciałbym naprostować poprzedni post.
Nie dostałem zamówienia razem z nagrodą!!!
Po dokładnym otworzeniu i zwarzeniu okazało sie ze jest to co zamówiłem czyli 3cmc ice w ilości większej o 0.2g.
A między kryształami było zawiniątko z samplem ketaminy o który poprosiłem bo przez przypadek wysłałem kilka drobnych wiecej.
Waga zamówionego towaru się zgadza, lekko na plus. Sampel jest za wysłanie więcej kasy. Do tego Zapłaciłem wcześniej troche za 3cmc którego jeszcze nie wysyłali ale miałem kontakt kiedy mniej więcej mogą wylecieć pierwsze gołębie i biorąc to pod uwagę gołąb wylądował w 2- 3 doby.
Więcej nie będę się pucował co i jak, ale zmierzając do końca tematu to:
Kontakt z sklepem na plus
Informacje które mi sklep przekazał się sprawdziły.
Pakowanie 8.5/10
Więc mogę polecić śmiało sklep u mnie się wszystko bardzo dobrze załatwiło.
Ps. Już długo jestem użytkownikiem forum i wiem ze zamowienia i nagrody to osobne posty ale zmylila mnie waga nie sądziłem ze 2 opakowania moga ważyć ponad 6 g z małym samplem którego nie widziałem po na pierwszy rzut oka.
22.12.2024, 19:06
Tu się zgodzę, czasami paka jest tak ogarnięta, że pierdolca można dostać
a dosypki polewy lukrowej do głównego ciastka zdarzają się często ( jak nie zawsze ) i to bardzo obficie polane
z pewnością nikt nie będzie zawiedzony.
a dosypki polewy lukrowej do głównego ciastka zdarzają się często ( jak nie zawsze ) i to bardzo obficie polane
z pewnością nikt nie będzie zawiedzony.
mrrrrau
23.12.2024, 12:17
Wzajenir ziomek
ps
kodyto dzisiaj wlatuje cT jak ? bo jutro wywilia
Dczekam w Wyjadlem
weaolych swiat !!!
ps
kodyto dzisiaj wlatuje cT jak ? bo jutro wywilia
Dczekam w Wyjadlem
weaolych swiat !!!
24.12.2024, 15:35
I ja również tu od siebie chciałbym dodać, że Escobar jest branżowym liderem oraz prekursorem w zakresie jakości, niezawodności i wsparcia klienta. Przydażyła mi się pechowo sytuacja, gdzie dałem dupy z odbiorem, zdarza się najlepszym heh... Wystarczył dosłownie 1 mail opisujący całą sytuację, szczerze, bez kombinowania, a w odpowiedzi dostałem rozwiązanie problemu w najlepszy możliwy sposób.
Ze swojej strony mogę szczerze polecić, a wszystkie "mąciwody" powinny poczytać w jaki sposób się komunikuje ze sklepem w razie problemów i przypomnieć sobie co zamawiają
Dzięki i bezpiecznego końca roku!
Ze swojej strony mogę szczerze polecić, a wszystkie "mąciwody" powinny poczytać w jaki sposób się komunikuje ze sklepem w razie problemów i przypomnieć sobie co zamawiają
Dzięki i bezpiecznego końca roku!