Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zolpidem (Nasen, Zolpic, Polsen)
Chodziło mi bardziej że jak na trzeźwo brałem by lepiej spac i wstałem po np. 5 godzinach to jakiś zamulony lekko byłem a jak pospałem po tym z 9 godzin to idealnie się czułem
Tam na ulotce chyba zresztą pisze jak dobrze pamiętam by spać z 8 godzin
Tam na ulotce chyba zresztą pisze jak dobrze pamiętam by spać z 8 godzin
27.12.2024, 13:37
Nie wiem, nie korzystam z receptomatów. Wprowadzili nie tak dawno temu jakies obostrzenia chyba, bo ludzie brali 50000000 paczek pregabaliny na dobe, i ciezko teraz chyba dostac cokolwiek narkotycznego.
Ten sklep, który ci wysyłalem wcześniej, tez chyba ma zolpidem.
Ten sklep, który ci wysyłalem wcześniej, tez chyba ma zolpidem.
martio_vp Branie przeciwpsychotyków tylko i wylacznie na sen jest dość.. no nie wiem, po co? Jednorazowo czy cos ok, ale jak juz tak długo brać żeby tyć to wiesz..
Po ketrelu chce sie spac bo dziala na receptory histaminowe. Jak ci zalezy na tym konkretnym efekcie to mozesz siegnac po leki antyhistaminowe - difenhydramina, doksylamina itd ktore nie maja dzialania przeciwpsychotycznego, agonizm tych wszystkich receptorow serotoninowych, dopaminowych jest ci niemalze zbedny jak tylko chcesz isc spac.
Po ketrelu chce sie spac bo dziala na receptory histaminowe. Jak ci zalezy na tym konkretnym efekcie to mozesz siegnac po leki antyhistaminowe - difenhydramina, doksylamina itd ktore nie maja dzialania przeciwpsychotycznego, agonizm tych wszystkich receptorow serotoninowych, dopaminowych jest ci niemalze zbedny jak tylko chcesz isc spac.
27.12.2024, 15:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2024, 15:41 przez kot_kreskowy.)
(27.12.2024, 13:37)horsii napisał(a): ciezko teraz chyba dostac cokolwiek narkotycznego.
(27.12.2024, 14:48)martio_vp napisał(a): Na sen dobry jest ketrel ale przy długim braniu można przytyć nieźle
Moje ciało jest mi wdzięczne, że utrzymuje je w formie 😎
Miałem już to i byłem wtedy bardzo zadowolony. Nie chcę nic innego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.12.2024, 20:38
Mi Ketrel przypisał psychiatra na jednorazowej wizycie i od tamtej pory normalnie dostaje od rodzinnego. Od tamtej pory brak problemów ze snem, a biorę tylko jedna tabletkę 25mg. Przy większych lotach dwie tabletki.
27.12.2024, 22:09
(27.12.2024, 14:53)horsii napisał(a): martio_vp Branie przeciwpsychotyków tylko i wylacznie na sen jest dość.. no nie wiem, po co? Jednorazowo czy cos ok, ale jak juz tak długo brać żeby tyć to wiesz..
Ketrel, Mirtor, Tritico przepisywane są na sen.
Zolpiden to lek narkotyczny