Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolność wypowiedzi w opiniach.
27.12.2024, 21:58
on rzuca narkotyki - wybaczcie mu... głowa wtedy myśli ( że myśli ).
Każdy ogarnięty forumowicz wie jak tu wygląda, i nie ma się co rzucać.
peace.
Każdy ogarnięty forumowicz wie jak tu wygląda, i nie ma się co rzucać.
peace.
(27.12.2024, 19:56)horsii napisał(a): Pierdolisz chochlik za przeproszeniem, jakby tu była cenzura jak na dopku. A tutaj naprawdę - biorąc pod uwage że forum należy do escobara i sie nikt z tym nie kryje - to masz naprawde dużo "przestrzeni" na biadolenie na temat produktów, że ci sie nie podobają, że to, że tamto, że ci śmierdzi, że cośtam. Byłbyś kompletnie niepoważny (i myślę, że dobrze wiesz o tym) jakbyś stwierdził że tutaj jest taka sama kontrola tresci pod wzgledem co wolno napisać o vendorze a co nie, jak na dopku.
Opinii że chujstwo jest mało, bo produkt jest generalnie dobry i tyle. Było pare wpadek (np jwh210) ale generalnie, wszystko trzyma poziom.
Nie mówię że wszystko jest 100 % elegancko tip top, bo to jest niemożliwe. To jest taka branża a nie inna, i tutaj różne chwyty sie stosuje, to jest dosłownie niemożliwe żeby wszystko było tip top. Kurwa chłopie tu sie handluje narkotykami a nie. Pod kątem wolnosci wypowiedzi, mimo wszystko, biorac pod uwage okolicznosci, to naprawde jest dobrze, zdecydowanie lepiej niz tam - no ale lepiej jest napisac że po prostu cenzura jest i dlatego jest dużo pozytywów i snuć jakieś dziwne teorie.
A ty mnie kiedyś nazwałeś szurem który wierzy wlasnie w "teorie spiskowe", jak Ci napisałem, że koncerny farmaceutyczne płacą lekarzom żeby przepisywali ich leki zamiast generyków, czy że opłacają agencje regulacyjne![]()
![[Obrazek: cff121bb1d1e30a6f3b8f870482fbde8.png]](https://i.ibb.co/kqvGmWr/cff121bb1d1e30a6f3b8f870482fbde8.png)
mrrrrau
![Angel Angel](https://dopal.org/images/smilies/angel.png)
28.12.2024, 11:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 11:20 przez kot_kreskowy.)
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.12.2024, 11:36
Tak już poza konkursem. Taka faktyczną wolność słowa jest tylko w jednym miejscu na hajpie. Tam jestem od lat i bany są tylko w tematach gdzie ludzie wrzucają pedofilię.
Tutaj już parę razy widziałem bany, bo komuś coś się nie podobało - vide ban dla Merry i kogoś tsm bo coś tam na czacie napisali na Esco. Jak jeszcze przeglądałem więcej forum to w tematach gdzie chwalono dopka też posty znikały. Znikł też chłop co w temacie esco pisał o tym wypadku na motocyklu. Tak więc...
A posty kota o wolności słowa to traktuje jako żart.
Tutaj już parę razy widziałem bany, bo komuś coś się nie podobało - vide ban dla Merry i kogoś tsm bo coś tam na czacie napisali na Esco. Jak jeszcze przeglądałem więcej forum to w tematach gdzie chwalono dopka też posty znikały. Znikł też chłop co w temacie esco pisał o tym wypadku na motocyklu. Tak więc...
28.12.2024, 11:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 11:44 przez Lifeisbrutal.)
28.12.2024, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 11:47 przez dzwudziesty.)
Ale gdzie ja wsiadłem na Escobara? XDD NAPISALEM, że obecnie ten v obniżył loty i nie ma nic do zaoferowania sam chlor i piksy. Gdzie tu wjazd? Wypowiedziałem się merytorycznie i tyle.
Ps. A czy ma forum do tego, że sklep obniżył loty i nie ma nic ciekawego od dluSzego czasu? Nie siedzę tu dla Escobara i nagród, które notabene Ty pobierasz co 2tyg i notabene do tej pory tluczesz gówno posty
Jest różnica z konstruktywna opinia, a "najezdzaniem"
Ps. A czy ma forum do tego, że sklep obniżył loty i nie ma nic ciekawego od dluSzego czasu? Nie siedzę tu dla Escobara i nagród, które notabene Ty pobierasz co 2tyg i notabene do tej pory tluczesz gówno posty
28.12.2024, 11:48
(28.12.2024, 11:36)Lukas1985 napisał(a): Tak już poza konkursem. Taka faktyczną wolność słowa jest tylko w jednym miejscu na hajpie. Tam jestem od lat i bany są tylko w tematach gdzie ludzie wrzucają pedofilię.
Ale przeciez to byla akurat prowokacja, bo to nie pierwsze podejscie tego pana
Towar ma nie lezec, bo wtedy nie ma gotowki w obrocie tylko sie sprzedawac, kolejna kwestia to jakosc bo przeciez nie kupil bys mocno zoltego nepa prawda ?
28.12.2024, 11:50
(28.12.2024, 11:45)dzwudziesty napisał(a): Ale gdzie ja wsiadłem na Escobara? XDD NAPISALEM, że obecnie ten v obniżył loty i nie ma nic do zaoferowania sam chlor i piksy. Gdzie tu wjazd? Wypowiedziałem się merytorycznie i tyle.
Chuj cię obchodzi co ja pobieram a co nie. Żal ci dupę ściska? Jeśli mam coś do napisania to kurwa pisze. Gdybym pisał bez sensu moderatorzy by usuwali te posty. Także dwa w bok ode mnie.
Nagrody może dostać każdy, wystarczy się czymś wykazać.