Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
28.12.2024, 11:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 11:38 przez kot_kreskowy.)
Epsiakos
Myślisz że to odpowiednia chwila by wyciągnąć screeny i kontekst rozmowy?
To co Ci wysłałem?
Jest sens?
Myślisz że to odpowiednia chwila by wyciągnąć screeny i kontekst rozmowy?
To co Ci wysłałem?
Jest sens?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(28.12.2024, 11:07)Escobar napisał(a): Ta mala kurewka grozi nam policja, straszy wiezieniem. Ze zalatwi nam siedzenie. To zwykla szmata bez godnosci i honoru
Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą.
Ps. Ja nie pisze, że kłamiesz tylko jeśli mam kogoś wywalić to muszę mieć jakiskolwiek papier / podkładkę.
(28.12.2024, 13:01)Lukas1985 napisał(a): Prześlij mi screeny tych gróźb. Jeśli są one prawda i masz możliwość ich udowodnienia to poruszę temat z administracją hajpa i vendor się pożegna z reklamą.
Ps. Ja nie pisze, że kłamiesz tylko jeśli mam kogoś wywalić to muszę mieć jakiskolwiek papier / podkładkę.
O widze iz duch swiateczny panuje na dupalku ;-) same old sziet...
... a Ty widze jesteś wszechmocny...mozesz kazdego V wszedzie i zawsze wyprawic z biznesu na jedno skinienie paluszka Twego ;-)
Czy to tylko mala prowokacja i niesmiale stwierdzenie, aby V pokazał dowod na poparcie slow swych...!? ;-) w które Ty nie dowierzasz zupelnie i negujesz...nie wiadomo czemu...a mam Twoje argumenty stwierdzajace zmiane zdania o 180 stopni, w tym temacie i screeny ;-) ktorych sie tak domagasz...
zagraj w otwarte karty w koncu, a nie piszczysz zza drzewa.. teraz nawet o 12 w wigilie zwierzeta przemowily...takze smialo compadre go for 'yt' ;-)
28.12.2024, 15:43
Kurwa, niektóre posty czytam po kilka razy i dalej nie wiem o co chodziło autorowi...
Coś w stylu:
"A Ty Frog nad rzeczką tam kumkasz na innych, żeby interes się nie rozwijal i szkoda padła na tych co należy o złe intencje tak jak wtedy gdy ja pierdole stolec, bolec, kolec. Coś jeszcze? Jebać kleszcze"
Coś w stylu:
"A Ty Frog nad rzeczką tam kumkasz na innych, żeby interes się nie rozwijal i szkoda padła na tych co należy o złe intencje tak jak wtedy gdy ja pierdole stolec, bolec, kolec. Coś jeszcze? Jebać kleszcze"
28.12.2024, 16:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 16:59 przez kot_kreskowy.)
LOBO
Luks siedzi na hypku zapewne bardzo długo wiec ma jakieś fory.
Na spokojnie.
chemcollabo
Ty jak wychodzisz z domu to pies merda ogonem.
Luks siedzi na hypku zapewne bardzo długo wiec ma jakieś fory.
Na spokojnie.
chemcollabo
Ty jak wychodzisz z domu to pies merda ogonem.
NIE dla OPIO !!!