Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy chodzi za tobą jakaś nietypowa potrawa/deser? 28/12/24
29.12.2024, 20:40
Przez tiktoka chodzi za mną ta czekolada dubajska, ale chciałbym spróbować taką naprawdę dobrą, a nie jakiegoś ściepa.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
29.12.2024, 21:14
(29.12.2024, 20:40)kurvvisko napisał(a): Przez tiktoka chodzi za mną ta czekolada dubajska, ale chciałbym spróbować taką naprawdę dobrą, a nie jakiegoś ściepa.
czekaj czekaj... Chodzi o jakąś prawdziwą czekoladę z Dubaju?
Bo ja pierwsze co pomyślałem, to taka inna czekolada... ta co się nią raczyły polskie "modelki" z instagrama co też jeździły do Dubaju...
29.12.2024, 21:43
To wygląda jakby tam mopa ktoś wepchał
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy to jakieś ciasto, ale chuj tam, niech se wygląda, byleby nie smakowało jak mop 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Mam od dłuższego czasu ochotę na właśnie „typowa” grochówkę, z boczkiem i wędzonką, najlepiej przetarty groch.
Dużo jadłem przez cały rok nowości i chętnie wrócę do polskiego menu w kontekście grochówy.
Dużo jadłem przez cały rok nowości i chętnie wrócę do polskiego menu w kontekście grochówy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !