Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
04.01.2025, 16:48
Mówisz że "towar wywietrzał albo stracił moc". Wiesz, dużo tej mocy nie było w tym temacie oryginalnie, od samego początku - no ile w tych wszystkich pastach tam tej fety może być? Nie brałem tej od niego, owszem, ale amfetamina to nie jest stymulant który przestaje dzialac po chwili jak jakieś cmc-ki.
To logiczne że jak masz malutko fety w "fecie" to temat bardzo szybko przestaje działać. Tolerancja. A żeby przyjac taką dawke czystej amfetaminy żeby cie wytrzepało, ale z takiej rozcierki kofeinowej, to byś sobie chyba 3 gramy sobie włozyć.
To logiczne że jak masz malutko fety w "fecie" to temat bardzo szybko przestaje działać. Tolerancja. A żeby przyjac taką dawke czystej amfetaminy żeby cie wytrzepało, ale z takiej rozcierki kofeinowej, to byś sobie chyba 3 gramy sobie włozyć.
04.01.2025, 17:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2025, 17:12 przez kot_kreskowy.)
(04.01.2025, 12:38)biernackia napisał(a): Zamówiłem tam pastę 25g, skuszony ceną. Wcześniej była amfa, działanie należyte.
Co do pasty: tak samo cuchnie rybą, różnica taka że trzeba to wcześniej rozetrzeć na jakimś talerzu i poczekać z pół godziny aż smród wywietrzeje i pasta stwardnieje, inaczej nos boli i leci krew później. Działanie na początku było jak być powinno, ale tak po przerobieniu połowy... zniknęło? Fiut się nie kurczy, źrenice nie powiększają, serducho nie wali, ciśnienie nie skacze, nawet można normalnie jeść i zasnąć krótko po zapodaniu bez wspomagania. Albo ciąg za długi, albo towar wywietrzał i stracił moc, albo może nasypali mi na wierzch to co trzeba a na dno dali jakiś tynk.
😂😂😂😂😂
Gruby temat😎
Ty się ciesz, że dostałeś w ogóle paczkę a nie jeszcze narzekasz na towar.
Haj kłality chciałeś dostać? 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Czeslawo No juz nie tłumacz mi sie tu, gdyz zaczynasz sie jąkać, jak wiadomo tlumacza sie tylko winni, i nie minusuj jzu tak i nie tuptaj nzokami jakby Ci zabawke zabrali...Ty guzdrałku Ty...jakiz niesforny chlopczyk, nic ino przelozyc przez kolano i 6 pasow sie nalezy i marsz do kąta...;-)
04.01.2025, 19:27
LOBO
Jednak muszę stwierdzić, że intelektualnie nie ogranicz tego, co napisałem i czytanie ze zrozumieniem niestety jak dla większości społeczeństwa dla Ciebie jest trudne.
Nie będę Cię kompromitował, bo sam to przed chwilą zrobiłeś, mówiąc, że „No już nie tłumacz mi się tu”.
Wiesz, co dokładnie w tym stylu odpowiedzi się spodziewałem, wniosków z dupy i robienie np. dzieciaka ze mnie.
Powiem Ci z punktu widzenia psychologii, co się wydarzyło – sam nie zrozumiałeś mojego posta poczułeś się jak w przedszkolu i tym mnie zaatakowałeś, nie odnosząc się do meritum.
Prosty zabieg intelektualny, który daje Ci IQ nieco ponad 100. Bravo,
Zgrywasz, pisząc pseudo slangiem kogoś, kim nie jesteś, ten sposób pisania ma na celu przykrywać Twoją maskę niewiedzy
uchronić Cię przed rozmową na argumentu.
Dla Ciebie pisanie ad persona jest argumentem w debacie o czymś?
Jeśli tak to równe dobrze można uznać za ciekawą rozmowę „dwóch gości spod butki z piwem, kłóconych, kto teraz stawia kolejkę.”.
Może jesteś samozwańczym królem osiedla, ale pamiętaj, że w królestwie ślepców jednooki jest królem.
Jednak muszę stwierdzić, że intelektualnie nie ogranicz tego, co napisałem i czytanie ze zrozumieniem niestety jak dla większości społeczeństwa dla Ciebie jest trudne.
Nie będę Cię kompromitował, bo sam to przed chwilą zrobiłeś, mówiąc, że „No już nie tłumacz mi się tu”.
Wiesz, co dokładnie w tym stylu odpowiedzi się spodziewałem, wniosków z dupy i robienie np. dzieciaka ze mnie.
Powiem Ci z punktu widzenia psychologii, co się wydarzyło – sam nie zrozumiałeś mojego posta poczułeś się jak w przedszkolu i tym mnie zaatakowałeś, nie odnosząc się do meritum.
Prosty zabieg intelektualny, który daje Ci IQ nieco ponad 100. Bravo,
Zgrywasz, pisząc pseudo slangiem kogoś, kim nie jesteś, ten sposób pisania ma na celu przykrywać Twoją maskę niewiedzy
uchronić Cię przed rozmową na argumentu.
Dla Ciebie pisanie ad persona jest argumentem w debacie o czymś?
Jeśli tak to równe dobrze można uznać za ciekawą rozmowę „dwóch gości spod butki z piwem, kłóconych, kto teraz stawia kolejkę.”.
Może jesteś samozwańczym królem osiedla, ale pamiętaj, że w królestwie ślepców jednooki jest królem.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.01.2025, 21:18
przeczytales dokladnie co ja napisalem ?
mam pierdolca na punkcie tej alfy.
Jak bys mnie znal to bys wiedzial, ze ja smaze jakies 9 lat xD
mam pierdolca na punkcie tej alfy.
Jak bys mnie znal to bys wiedzial, ze ja smaze jakies 9 lat xD
04.01.2025, 21:31
a czy ja napisalam, ze poszlo zamowienie czekam na ramiete?
Nie chce mi sie wchodzic w dyskusje jeszcze raz napisze jak by sklep dawal samole Ci co najwiecej poerdola poerwi by brali.
I tym akcentem kocze tu dyskuaje
Milego wieczoru
Nie chce mi sie wchodzic w dyskusje jeszcze raz napisze jak by sklep dawal samole Ci co najwiecej poerdola poerwi by brali.
I tym akcentem kocze tu dyskuaje
Milego wieczoru