Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pasjonat.cc
07.01.2025, 07:35
no czarodzieja jak zajebalem to mowie o zesz kurwa jakies nowej generacji robia xD co sie okazalo opio palilem i ledwo dwa kroki bylem w stanie dac .
07.01.2025, 15:57
maczana bogów xfdfdd
07.01.2025, 16:21
Pasjonat to był krętacz jakich mało. Jego jakieś 4cmc typu premium (chyba "4cmc gold") to było oszustwo w chuj - paczuszki typu 5, 10g to wysyłał faktycznie z dobrym cmc, a jak wziąłeś stówę to już wysyłał ceca. Było o to w chuj dymu na różowym - i jechania po testerach (ktoś w ogóle pamięta taki wynalazek jak ranga tester i przydział sampli? to było pojebane ), bo tester napisał że 10/10 best klefuś ever a jak ktoś zamówił większą paczkę, to dostawał jakieś barachło.
Pamiętam że wysyłał dużo paczek w kredo, a potem "ścigał" gosci co mu leżeli po pare stów. Założył potem u siebie w dziale temat z dłużnikami i wymieniał ich z nicków, wstawiał ich dane itd.
Pamiętam że wysyłał dużo paczek w kredo, a potem "ścigał" gosci co mu leżeli po pare stów. Założył potem u siebie w dziale temat z dłużnikami i wymieniał ich z nicków, wstawiał ich dane itd.
07.01.2025, 16:47
Że co kurwa? Pojebana akcja z tymi danymi...
Wysyłając temat w kredo powinnen się liczyć z tym, że ćpuny mu nie oddzą, a jak odda to mało który.
Wysyłając temat w kredo powinnen się liczyć z tym, że ćpuny mu nie oddzą, a jak odda to mało który.
07.01.2025, 17:21
(07.01.2025, 16:47)Lifeisbrutal napisał(a): Że co kurwa? Pojebana akcja z tymi danymi...
Nie powiem że to pojebane, brałem od ducha kiedyś w pompę z 7 razy i zawsze mu oddałem czy to 250zł czy 500zł było, przelewix leciał na 1000 i paka od razu i do oddania 500
My dobrze żyli wtedy, ja się zawinalem za granice a duch się zawinął w tym czasie.
Ja nawet froga nie kojarzę bo w tym czasie mnie nie było na forum
(07.01.2025, 17:30)SztywnyMisza napisał(a): po czarodzieju fajnie sie spało na stojąco
Po czarodzieju to ja poloneza tanczylem trzymajac sie drzwi balkonowych, zeby sie nie wyjebac i na szczupaka pierdolnac i trafic na wyro
Lifeisbrutal to Ty duzo niewiesz ale jak to mowia im mniej wiesz tym lepiej