Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
Szczerze to nie wiem na chuj schizole ten wątek tutaj 😅
Chłop po pierwsze nikogo jeszcze nie wydymał nie oszukał i serio wątpię, że martwi Was mój portfel 🫶 a to po drugie kontakt plus rozwiązywanie problemów to serio ja na tą branże lepszego nie znaleźć .
Zamówiłem u niego. Alfę i Nepa.
Jeśli chodzi o Alfę to jakoś specjalnie nie przypala mi do gustu. Choć w kurwę mocna 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
To (Był to mój pierwszy kontakt z substancją) nie kumam miłośników maratonów SCHIZ I PARANOI 🫥 choć nie ocenia każdy bawi się jak lubi.
Jeśli chodzi o Nepa, to odemnie od Jonego Brawo dla mnie jest to ten sam NEP co miał Duch czy Esco. Nie wiem jak Wy to mierzcie 🤏🏻❤️😂
Z cały szacunkiem to tak realnie to ja tu widzę PIERDOLENIE ZA PIERDOLENIE
Bo rozumiem, że w dalszy ciągu nie mamy żadnych konkretów?
Nie licząc domysłów chórów głów ♥️a może bardziej beneficjentów 🫶
Chłop po pierwsze nikogo jeszcze nie wydymał nie oszukał i serio wątpię, że martwi Was mój portfel 🫶 a to po drugie kontakt plus rozwiązywanie problemów to serio ja na tą branże lepszego nie znaleźć .
Jeśli chodzi o Alfę to jakoś specjalnie nie przypala mi do gustu. Choć w kurwę mocna 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
To (Był to mój pierwszy kontakt z substancją) nie kumam miłośników maratonów SCHIZ I PARANOI 🫥 choć nie ocenia każdy bawi się jak lubi.
Jeśli chodzi o Nepa, to odemnie od Jonego Brawo dla mnie jest to ten sam NEP co miał Duch czy Esco. Nie wiem jak Wy to mierzcie 🤏🏻❤️😂
(13.01.2025, 12:30)Escobar napisał(a): bo ta kurewka wspolpracuje z policja, straszy policja, cos jeszcze ?
poza tym to FROG, ktory zrobil juz wyjebke
(14.01.2025, 23:08)Kings napisał(a): Szczerze to nie wiem na chuj schizole ten wątek tutaj 😅
14.01.2025, 23:47
Ja bym jednak radził uważać na nich xd popatrzyłem na te ich gadki i zapewnienia o escrow. I na bbgate ich konta w ogóle nie widziałem a na cebulke się niby nie dostali z powodów które nie mają potwierdzenia w praktyce także trochę dziwne i że zapewniali a koniec końców tam nie dotarli xd
15.01.2025, 19:18
(14.01.2025, 23:08)Kings napisał(a): Szczerze to nie wiem na chuj schizole ten wątek tutaj 😅
Nie dość że kurwa złodziejska to jeszcze konfident. Przecież ten styl pisania jest identyczny jak frog. Te błędy 🤣
15.01.2025, 20:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2025, 20:10 przez wiadomix.
Powód edycji: literówka
)
(15.01.2025, 09:43)Kings napisał(a): Dzięki za jasną i merytoryczną dyskusję
Tylko że takie kurwy pokroju ducha/froga nie zasługują nawet na impuls nerwowy,a co dopiero na jakąś merytoryczną rozmowę na ich temat.
Tylko pocisk.
Pozdrawiam.
Cześć. Mam na imię Janek. Lat 43, pochodze z Marek.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury.Reprezentuje biedę,umysłową.Lubię prowokować,do myślenia.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
Jestem człowiekiem Kultury bez kultury.Reprezentuje biedę,umysłową.Lubię prowokować,do myślenia.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj żony o podobnych co ja zainteresowaniach.
Czym się interesuje? W sumie to niczym.
15.01.2025, 20:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2025, 20:29 przez kot_kreskowy.)
(15.01.2025, 19:18)kinia03x napisał(a): Przecież ten styl pisania jest identyczny jak frog. Te błędy 🤣
Przejrzałem wszystkie posty tego usera - kings
Żadnej opini nt sortów, większość postów to ten temat, w innych działach zwykłe piepszenie trzy po trzy, takie posty o niczym.
Może to wyglądać jakby faktycznie to ktoś od nich pisal xd
Co najmniej podejrzane...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?