Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.01.2025, 14:36
Kolejna nagroda wylądowała. Na pokładzie 4mmc, a poprzednio 3cmc ice.
Testów na pewno w tym tygodniu nie bedzie, bo mnie jakieś bakcyle zmiotły z planszy i leżę w łóżku z toną lekarstw.
Testów na pewno w tym tygodniu nie bedzie, bo mnie jakieś bakcyle zmiotły z planszy i leżę w łóżku z toną lekarstw.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.01.2025, 14:44
Zdjęcie nowego sortu 4mmc, nagroda wylądowała i bardzo dziękuję
W odpowiednim dziale napisze coś więcej
17.01.2025, 15:06
Inferno
Twoja fota w JPG jest nie widoczna, w sensie, chyba że ja osadziłeś w komentarzu.
Mati7
A co to za dobrodziejstwo, bo nie podpisałeś?
U mnie tylko jest napisane obrazek i cyferki, wszystkie inne foty widzę poza Twoją.
Twoja fota w JPG jest nie widoczna, w sensie, chyba że ja osadziłeś w komentarzu.
Mati7
A co to za dobrodziejstwo, bo nie podpisałeś?
(17.01.2025, 15:07)Inferno napisał(a): Czeslawo jak to niewidoczna? Na telefonie i na lapku normalnie widać
U mnie tylko jest napisane obrazek i cyferki, wszystkie inne foty widzę poza Twoją.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
DarkSonia
Po testach wiesz, co robić?
Uracz nas swoją opinią, ja będę miał kilka dni wolnego od poniedziałku, więc wtedy zarzucę, jak u mnie ten sorcik się kształtuje.
Po testach wiesz, co robić?
Uracz nas swoją opinią, ja będę miał kilka dni wolnego od poniedziałku, więc wtedy zarzucę, jak u mnie ten sorcik się kształtuje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !