Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na skład sampli!
2 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)olenucki napisał(a): Tusi - Ketamina + mdma + cudowna cukierkowa kompozycja zapachowa oraz barwnik.
Proporcje dawek tych substancji są idealne.
Coco Exclusive Mint - wspaniała miętową kompozycja zapachowa + 4mmc
Coco Cherry - intensywny słodko wiśniowy aromat (kompozycja) + 4mmc
Wszystko na ten temat. Według mnie tak to wygląda.
Czeslawo a Ty co uważasz na ten temat prezes?
Hehe prezes, raczej kierownik zamieszania.
Słuchaj, olenucki ja się tu nie wypowiadam, bo jak ostatnio napisałem to usunęła słusznie moderacja mój post, bo kilka nie przyjemnych, rzeczy, ale prawdziwych napisałem do tego marnego prowokatora LOBO
Także, No Comment.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo No mam nadzieje ze przeczytales maly niedojrzaly szczylku...moja odpowiedz jakze prawdziwą ech... szkoda ze sloma z kierpców wyszla, a byles taki fajny hamierykanski i wyluzowany i w ogole nowoczesny, i dzien dobry mowiles
No wlasnie proszę przywrocic te posty...ku przestrodze i prawdziwym obliczu tutejszych userow ;-)
Czeslawo Oj Tys to sie matuli udoł... w sposób niegodny i haniebny reprezentujesz swoj dom rodzinny...i wstydza sie za Ciebie...wstyd i hanba nazywajac rzeczy po imieniu
Pozbawiony argumentow, dales sie sprowokowac niczym pryszczaty nastolatek, i ukazales pod presja swe prawdziwe oblicze nygusa patusa z patofamilokow...co tylko dowodzi tezie, iz w wiekszosci speedy robia papke z mozgu delikwenta;-) ktora przed, pewno już i tak nie byla gornolotnych lotow;-)
Zawiodlem sie na Tobie, myslalem iz jestes bardziej rozgarniety, ale ostatnie historie zaburzyly ten obraz...
No wlasnie proszę przywrocic te posty...ku przestrodze i prawdziwym obliczu tutejszych userow ;-)
Czeslawo Oj Tys to sie matuli udoł... w sposób niegodny i haniebny reprezentujesz swoj dom rodzinny...i wstydza sie za Ciebie...wstyd i hanba nazywajac rzeczy po imieniu
Pozbawiony argumentow, dales sie sprowokowac niczym pryszczaty nastolatek, i ukazales pod presja swe prawdziwe oblicze nygusa patusa z patofamilokow...co tylko dowodzi tezie, iz w wiekszosci speedy robia papke z mozgu delikwenta;-) ktora przed, pewno już i tak nie byla gornolotnych lotow;-)
Zawiodlem sie na Tobie, myslalem iz jestes bardziej rozgarniety, ale ostatnie historie zaburzyly ten obraz...
1 godzinę temu
( 1 godzinę temu)Czeslawo napisał(a): LOBO
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy.
Nie brnij w to, bo przedstawiasz przedszkole intelektualne, pseudo pozerze.
Jestem elastyczny niczym wąż, zawsze dostosowuje sie poziomem do odbiorcy
Zasada jest prosta i niezmienna od wiekow..."wartosc szanuje, glupote rujnuje" Jola Rutowicz