Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie
Wczoraj, 15:55
No właśnie niech ktoś napisze konkretną recenzje czego się spodziewać po tym. Najbardziej ciekawi mnie właśnie ta substancja, ale też w ciemno niewiedząc czego się spodziewać nie wiem jaką dawkę docelową dobrać żeby było bezpiecznie.
Wczoraj, 15:59
Tak z zasady, to imo, nie taki diabeł straszny jeśli chodzi o RC.
Jeśli nie jesteś w żaden sposób obciążony kardiologiczne/neurologicznie to nawet jak przyjebiesz lekko za dużo, to nie powinieneś wykitować, tylko trochę Cię potelepie.
Ale lekarzem nie jestem.
Jeśli nie jesteś w żaden sposób obciążony kardiologiczne/neurologicznie to nawet jak przyjebiesz lekko za dużo, to nie powinieneś wykitować, tylko trochę Cię potelepie.
Ale lekarzem nie jestem.
Wczoraj, 16:05
M7G9O Chodzi o to, że ja stimów takich jak 3-FMC nigdy nie próbowałem, zresztą po stimach takiego typu łapie schizy. Dlatego chcę przeczytać konkretną recenzje. Jeśli siedzi tam jakiś stim to chce wiedzieć czego się spodziewać konkretnie po tej substancji. Nie chce złapać jakieś krzywej akcji po zajebaniu zbyt dużej dawki.
Powiek tak, substancja ciekawa.. daje takie poczucie jakby problemy moje zniknęły i tyle. Lekki rausz i brak negatywnych emocji to moja recka
Ocena 8/10
Plusy - nie trzeba kruszyc karta bardzo fajny pył i zapach legancki
Ocena 8/10
Wczoraj, 16:51
Na recke za wcześnie. Powiem tylko, że nie czuje stymulacji, także wątpię, że siedzi w tym jakiś stim
Wczoraj, 17:13
(Wczoraj, 16:38)DGEloV napisał(a): Powiek tak, substancja ciekawa.. daje takie poczucie jakby problemy moje zniknęły i tyle. Lekki rausz i brak negatywnych emocji to moja recka
Ocena 8/10
wam sample dawac, to juz lepiej w kibel wyjebac, tyle samo byloby wiadomo o dzialaniu - nic
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
Wczoraj, 17:17
Nightmares Dokładnie to samo chciałem napisać. HighlifeMarket Jeśli będzie jeszcze w przyszłości trzecia akcja samplowa to proszę użytkownikowi DGEloV nic nie dawać bo widzicie jak jego recenzje wnoszą tyle co nic. I to już kolejna akcja gdzie załapał się na darmowe sample i nie potrafi nic napisać.
Wczoraj, 20:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 20:45 przez SztywnyMisza.)
Co do exclusive to nie wiadomo co tam siedzi ciężko stwierdzić ale fajnie się to aplikuje takie orzeźwienie w nosie na pewno to działa muzyczka fajnie wchodzi chęć na papieroska raczej nie ma szans się tym w jakim kolwiek sensie pokarac się tym nie da na imprezkę idealne jak nie chcesz żeby było widać tak po tobie że coś brałeś ja bym ulepszyl trochę ta substancje żeby miała wiekszego kopa ale dzięki za możliwość testów HighlifeMarket
Wczoraj, 20:35
(Wczoraj, 17:17)Lifeisbrutal napisał(a): Nightmares Dokładnie to samo chciałem napisać. HighlifeMarket Jeśli będzie jeszcze w przyszłości trzecia akcja samplowa to proszę użytkownikowi DGEloV nic nie dawać bo widzicie jak jego recenzje wnoszą tyle co nic. I to już kolejna akcja gdzie załapał się na darmowe sample i nie potrafi nic napisać.
Nie każdy jest poetą i może ciężko mu opisać ten stan, ubrać w słowa
DGEloV no ale skoro sie deklarujesz biorąc sampelki o napisanie recenzji to przejrzyj inne które już są, przeczytasz "tak tak i tak" - o no, ja tez mialem tak ale .... i sobie sklej to jakoś
jakieś foto można dodać,
a możesz powiedzieć czemu 8/10? a nie 7, 9? inne substancje 10/10 a ta gorsza? i jak byś już wyjaśnił czemu tak a nie inaczej - tak wlasnie tworzy się opinia
Pozdro!