Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pamiętniczek Non Stop Lot - Kolega Pojebus
( 7 godzin(y) temu)M7G9O napisał(a): Firana Widzę, że nie jestem sam.
W najbliższym czasie podzielę się historią, ale to naprawdę pojebana i zawiła sprawa na bardzo długi tekst.
Swoją drogą, pierwszorazowy pobyt w takim miejscu dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności to przeokropna trauma. Szczególnie na obserwacji.
Tysiąc raz milej wspominam 48 godzin na dołku niż 3 dni na obserwacji w psychiatryku.
...ale czekej...to mailes schize na klefajstosie ze on niebezpieczny...czy bales sie go to brutal??...w sumie...wiesz dobra taktyka ;-) ktos wlamuje sie do domu i chce okrasc Ciei zyciowy dobytek a Ty udajesz niezywego...a on wynosi wszystko a ty palisz jana dalej
Edt. tez mam przepiekna romantyczna historie...znajomy swego czasu pracowal w najdrozsym hotelu swiata - izba wytrzezwien...pewnego dnia przywiezli 2 bezdomnych, pijanych nieprzytomnie smierdzacych okrutnie...zaniedbanych...pokaleczonych...
wieczorem poszedl zobaczyc, po kilku godzinach, jak tam ich forma...a ujrzal jakze romantyczna scenerie, jak robil mu soczystego loda ..takiego z zapasem sera spod napleta, z calego miesiąca niemytego... ekhhh
zly widok boli do konca zycia , zawsze jak laska chce mu zrobic felatio...to przypomina mu sie kino bambino z izby i natychmiastowa impotencja, nic nie pomaga chop jest skonczony
6 godzin(y) temu
Szanowni Państwo.
Kontynuacja przygody z psychiatrykiem i trochę więcej będzie prawdopodobnie dzisiaj gotowe, ale wyjdzie z tego połowa książki. Nie wiem, czy komuś będzie się chciało tyle czytać. XD
Poza tym po przeczytaniu tego możecie uznać mnie za rzeczywiście niepoczytalnego i prosto z forum skierować z powrotem na oddział.
Waham się.
Kontynuacja przygody z psychiatrykiem i trochę więcej będzie prawdopodobnie dzisiaj gotowe, ale wyjdzie z tego połowa książki. Nie wiem, czy komuś będzie się chciało tyle czytać. XD
Poza tym po przeczytaniu tego możecie uznać mnie za rzeczywiście niepoczytalnego i prosto z forum skierować z powrotem na oddział.
Waham się.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
6 godzin(y) temu
(Wczoraj, 00:46)M7G9O napisał(a): Tackę z posypaną kreską wkładam za pralkę, czołgam się po cichu do salonu, biorę pustą samarę i telefon, wracam do łazienki, wysypuję resztki z samary na telefon, kładę się na podłodze w łazience, wyciągam fiuta na wierzch i czekam na najgorsze.
Genialne
Czekam na więcej takich historii, bo tą warto było przeczytać.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
( 7 godzin(y) temu)Epsiakos napisał(a): Kolega pojebus nigdy wiecej by do mnie juz nie przyszedl jakby obie nogi mial polamane, bo ja pierw reaguje a potem sprawdzam co sie stalo o czym kiedys przekonala sie matka jednej z wspol lokatorek z ktorymi mieszkalem
Piekna historia ale na kiedy indziej
Czekam na historię pod drugą częścią pamiętniczka - "road to Choroszcz". Przynajmniej streszczenie, deal?
Firana
To był mój bardzo dobry znajomy, ale tak jak ja, był mega pojebany, a po alkoholu był jak wspomniałem demonem, a ja nie byłem wtedy w formie na bitkę, szczególnie w swoim mieszkaniu i posiadając materiał na chacie.
Też znam historię o tym jak chłop chłopu robił lachę, ciekawostka jest taka, że było to dwóch braci. Na pewno pojawi się w dalszych częściach Non Stop Lota, o ile będzie mi się chciało.
Rweqerew333
W takim razie "Road to Choroszcz" wam mózgi rozpierdoli.
Epsiakos Sorki za dwa posty pod rząd, scal jak możesz.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada